Citao sam komentare u vezi sa karakteristikama u svetu kompjutera. Za ps3 kazu sledece__ snagu procesora mere u flopsima i uporedjuju procesor iz ps3 sa nekim od intelovih i7 procesorima pri cemu tvrde da je procesor u ps3 20 puta jaci od datog i7 procesora* jacina ili brzina je ovde vezana za flopse* treba uzeti u obzir i godinu proizvodnje istih.
Ovo su samo jos jedne glasine,nema nikakve teorije da MS izbaci slabiju konzolu od sonia to nece biti moguce,jer oni su sami rekli kako zele napraviti najjacu konzolu na trzistu,a zasto?Mislim da znate odgovor.
BTW Firma s tolikim bogatstvom i tolikim resursima ne smije si dozvoliti tako nesto,a ja mislim kako ce to i dokazati u Aprilu
ajoooj al se bojimo da MS ne omane pa to je strasno nesto
Ma kakve veze ima ko je jači i onako će igre da izgledaju slično da nekažem isto na obe konzole kao što je to sad slučaj.
Upravo
Sent from my iPhone 4s
Problem je sto ti sam sebi protivrecis, i problem je sto ja uopste nisam pricao o snazi niti grafici vec sam ti odgovarao na post u kojem si ti pisao o multiplatform igrama i kako ce to isto biti i na next genu. Ali vidim da si ti to samo lupio, posto nece biti isto. Ljudi zaduzeni za to su uvideli glupost na ps3 zato sto je igre bilo teze programirati, i evo bas na ovoj prezentaciji u kojoj nisu mnogo rekli to jesu pomenuli, da ce biti drugacija arhitektura i da ce olaksati razvojnim studijima bas to.
E sad, ne znam zasto poredis igre, ja nisam fanboy, i sve ovo sto sam rekao generalno ide u prilog bas tvom nick-u, jer se box nece izvuci na staru slavu, i ako stvarno izbaci slabiju konzolu (sto su naravno nagadjanja za sada) nece moci da prodje kao sad, jer ce Microsoft morati dobrane pare da iskesira da igre izgledaju bolje na njihovoj konzoli, inace nece samo ekskluzive biti bolje na Soniju.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2
Xbox 720 release date, news and rumours
Xbox 720 release date, news and rumours | News | TechRadar
Sta bi IGN voleo da vidi u novom Xbox-u
Apple suck, google good
HAHHAHAHHAHAHHH 300$.
E to bi bilo savrseno