Glasina: Novi xbox ce se zvati XBOX INFINITY!

While this information is still unconfirmed by Microsoft – it’s unlikely we’ll have any solid confirmation before the 21st – rumors have long swirled that the next Xbox may be called Loop, or perhaps even Fusion. It may even be called Xbox 8, likely in reference to the Windows 8 operating system.

We reached out to Microsoft for comment and a representative simply told us "we’re excited to share more about the new generation of games, TV and entertainment on May 21, but have nothing further to share at this time.”

Izvor-http://www.ign.com/articles/2013/05/09/the-next-xbox-is-reportedly-called-xbox-infinity

While this information is still unconfirmed by Microsoft

sto znaci sledeci put nemoj da nazoves temu toliko potvrdno :slight_smile:

Da,iako mi nije bas toliko bitno kako ce se tacno zvati ja sam ocekivao neke zvanicne vesti zbog naslova. Citao sam negde na nasim sajtovima o ovome tako da se verovatno nece zvati tako :smiley: :smiley: D Salim se naravno videcemo nije ostalo jos puno do 21. pa cemo znati mnogo vise…malo su me umorili ovi ‘‘rumor-i’’ :smiley:

Ok.:smiley:

I dalje bih voleo da se zove samo Xbox

To bi bilo najjednostavnije i najbolje, možda na kraju tako i bude, 21. je blizu

Meni je bolje Xbox 720.
Ma da mi je na kraju sasvim sve jedno kako ce se zvati…

Pa to,nek je nazovu xbox 720 i zvacu ga samo xbox kao sto i ovaj zovem xbox samo a ne xbox 360 :smiley:

Vise bi voleo da se zove Xbox Infinity mogli bi se lakse navici na to ime ovako kad bi se zvalo samo xbox ljudu bi mesali to sa starim xboxom… :slight_smile:

Samo ne znam zasto bi se zvao xbox 8, jedino moze da se zove xbox 3… A i ne razumem zasto si otvarao novu temu kada je o ovome vec bilo reci u:
http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/7880-predstavljanje-novog-xbox-a-21-maj.html

Verovatno zbog toga što su neki rekli da koristi Metro dizajn za dash, ka Win 8, mada je to nadam se samo lupanje nekih budala

Pa da oni su u fazonu povezivanja svih uredjaja. Pa win 8,Windows Phone 8 i onda se neko setio da pomene i xbox 8. BZVZ!

Discovered that everyone thinks a fake Xbox Infinity logo I made in Photoshop is the real deal.

Source;

Discovered that everyone thinks a fake Xbox Infinity logo I made in Photoshop is the real deal. : gaming

Kako kod da se bude zvao, svi cemo ga zvati xbox kao i ostale…

Postoje jos par dokumenata gde se vidi infinity logo, prosto mozemo povezati MS pravi novi xbox, windows platforma nosi broj 8 u imenu, nema smisla da se zove 8 ali oborena 8 ima smisla, moze da se koristi u sloganu, da se koristi u reklami i povrh svega dobro zvuci.
Kako se 21. blizi sve vise i vise leakovanih stvari je istinito jos uvek ne ali sigurno ce dosta toga biti i potvrdjeno.

Error Tapatalk 2

Meni se uvek svidjaju kodna imena – sta fali Durangu? Xbox Durango… lepo zvuci, a ne vezuje ih za neki glupi brending sa ogranicenjem - mislim, kuda posle Infinity? Stavise, i 360 je bilo glupo ime. Naravno da neces svoju konzolu nazvati 720, iako je to logicna progresija. Jasno mi je da je znak za beskonacnost samo polozena osmica (windows 8, pa osmica kao padne, vec vidim reklame), ali svejedno mislim da su se saterali u cosak. Infinity koji ce zapravo trajati nekih 5-7 godina.

A da su ga nazvali samo xbox, kako bi onda razaznavali koju verziju imamo? Isti problem ima apple sa ipadom. Vise se ne zna ko ima koji model, kad se sad svi zovu samo ipad.

Ma gluposti, nista vise… Procurela su imena projekta u razvoju i to je to… Project natal je primer toga… Toliko se pricalo o Project natal da kada je izaslo ime Kinect, vise meseci su se borili sa ljudima da project natal je zapravo kinect i da to sto je ime projekta jedno finalnog projekta je drugo ime… A to sto sada su svi nalozeni na next gen samo pojacava efekat… Infinity moze da bude samo jedan deo xbox-a, sta ako je to kodno ime novog os-a konzole ili nekog novog cipa… Sledeci box moze da se zove i samo Xbox ili Xbox John Doe(Unidentified-bez identiteta)… Jos 10 dana pa ce reci nesto zvanicno… U ostalom, bila bi to dosadna konferencija kada bi sve znali u napred…

tu si u pravu, ali pogledaj da se xbox 360 i dalje zvao Xenon. Xenon je postao reper za nesto sto se kvari, sto ne radi. a i generalno mislim da cemo opet videti revizije ploca sa drugacijim imenom pa bi samim tim Durango posle odredjenog vremena postao irrelevant.

E sad ime Infinity. Mislim da je to malo prevelik zalogaj za pc bez tastature.

Vise se ne zna ko ima koji model, kad se sad svi zovu samo ipad.

Ljudi se u praksi ipak drze brojeva, tako da iako se ipad 3 zvao new ipad a ipad 4 samo ipad… i dalje ih zovu 3 i 4.

To mozda jeste problem za ipad koji izlazi svake godine ali za konzolu koja traje 7 godina recimo, nema sta toliko da se razmislja. I dalje sam samo za xbox.

Jos Dodge lansira restilizovanu verziju Duranga za 2014 godinu
ludilo