Ne sumnjam da veliki broj nas igrao fifu, pes i nba, ali igra li iko ostale igre?
Da tacno tako @Alx,do duse ja sam samo fifu i igrao, pes sam probao i jednostavno mi se nije svidela…A sve ove ostale ni ne znam kako izgledaju a kamoli kakav je gameplay…Tako da nisam kompetentan da glasam ali ajde da ispostujem poll…
Fifa 14
ja igram Fifu,Pes,Nba i Football Manager vec dugo godina bogami,sjajna igra
NHL 14. Bicu jedini sigurno sto je dao glas NHL
fifa ubedljivo,od septembra do danas imam ~250h tako da ubedljivo fifa…
Od sportskih igara samo FIFU igram tako da je dobila glas na steroide jer vrlo retko u poslednje vreme je igram.
Ee iznenadjen sam rezultatom, ocekivao sam da ce NBA 2K14 dobiti vise glasova. Igra je stvarno vrh i dobila je moj glas.
Tek je otvoren poll, tako da verujem da ce bit tu jos svasta oko glasova
Zar nas ima toliko na forumu?
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
A nije i da nas nema :D, evo sledeci koji se bude reg. na forum ima cast da bude members - 4300 :D, kolko je od toga aktivnih…ma menjat ce se, ako bude kao prijasnji poll-ovi…
EDIT:
Kad pogledas tek 23 ih je glasalo u ovom zanru.
U boga ti, 3300? Pa mora i bit’ kad smo najbolji forum!
Vraga buraz, 4300 members, zeznuo sam se
Cool story bro Fino nema sta
Fifa 14 definitivno.
Ovo je vrhunac za fudbal na sadasnjoj generaciji konzola.
A kakva je na next-genu, mogu tek da zamislim.
Takodje izostavili ste NBA LIVE novi, doduse osakacena je igra po onome sto se prica, ali mozda je neko i takvu smatra za najbolju.
cisto sumnjam
I ja, ali ko zna…
Isto tako jos uvek ima ljudi koji veruju u Pes2014… Doduse animacije u pes-u su stvarno na vrhunskom nivou, prelepe, ali gameplay … :envy
Moj glas je otisao Fifi 14 na X1 je super sigurno i na drugim platformama
Glasao za NBA 2k14. Definitivno iz godine u godinu najbolja sportska simulacija koja obuhvata sve sto treba. EA sports i Konami bi mogli malo da se ugledaju na njih.
Sve je savrseno,od grafike,preko gempleja,do prezentacija. Plus sto ima klasicnih ekipa,kao i Evroliga (doduse 14 timova) ali to je ogromno za pocetak.
Ne mogu da dam glas Fifi,jednostavno,robotski fudbal,koji vise podseca na hokej,posto se tako krecu igraci.
Pes ne terba komentarisati.
Da ima,glas bi isao najboljem fudbalu svih vremena (Pes 5 ili Pes 6).
Fifa all the way, uz love-hate odnos koji imamo, mislim da je ipak najbolja igra. 2K je sigurno kvalitetnija simulacija, nema spora, ali nema Ultimate Team…
Ja tek treba da nabavim 2K za PS4 - jurimo Brane i ja neki popust, pa ako natrcite, javite…