Gift card za xbox one s live

Pozzz, imam pitanje znam da se xbox live nemoze koristit kod nas pa sam stavio da sam iz UK i u payment sam stavio visu i adresu u londonu tako j3 i na microsoftu, i odem kupim sa zeninog paypala na cdkeysu 3 months xbox live platim dobijem kod i kad unosim kod uredno ova greska

"Contqct the seller to get a code that works in your region. This code was purchased in a different region and cannot be radeemed "

Dali je zbog paypala jer je na paypalu žiroracun iz hrvatske?? Pomoc please dao sam pare uludo​:money_mouth_face::pensive:

Nije do PayPal-a, to je do koda. Jer kod koji uzimaš mora da se poklapa sa tvojom regijom. Uglavnom piše Xbox Live Gold - US ili UK, najbolje ti je ako piše Global jer je to za sve regije i tu nema greške. Proveri naziv koda koji si uzeo, tebi treba kod na kom piše da Xbox Live Gold - UK ili Xbox Live Gold - Global.

Bas sam gledao i pise da je taj gift card pod region Worldwide pa mi bas nije jasno to
pisao sam cdkeysu al nenadam se bas povratku love

Vratiće ti pare bez obzira na razlog ako kod nije redeemovan.

A dobro al mi je krivo jer nemogu taj live slozit nikako

Imaš ti i opciju da redeemuješ taj kod sa VPNom ako skontaš region koda. Vrati se na stranicu gdje si ga kupio pa pročitaj tačno šta piše, i ono malim slovima, obično i za worldwide kodove ima negdje napisano “excluding these countries” pa nabrojane neke zemlje.

Probaj i da se sa VPNom prebaciš na neku UK ip adresu pa probaj da redeemuješ.

Isprobaj sve moguće varijante a refund uzmi tek kad sve propadne.

Da se prebacim vpn om u UK london tipa… koji program ima za to ili da to preko rutera namjestim

Ja sam imao problem sa worldwide kodom pre neki dan. Resio sam preko VPN. TunnelBear

Evo konacno sam rjesio… i to toliko glupo da nemozes vjerovat… skinuo xbox aplikaciju na mob ulogirao se upisao cod i proslo iz prve :joy::joy: hvala svima