Gears Tactics Launch Trailer

2 Likes

Ovo je igrica za mene. Bez nervoze i lagano.

1 Like
1 Like

Sto li nema za Xbox… :thinking:

Znam da je TBA, samo mi je nelogicno.

Do kraja godine izlazi za konzolu. To su rekli odavnox da prvo hoće PC verziju da odrade pa se se posvete kontrolama na konzoli.

Nevezano za to (i dalje je cudno…) dosta rantuju oko cene od 70e, ali pretpostavljam da hoce da stimulisu koriscenje gamepass ultimate-a. Dodatno otezavajuca okolnost su prosecni review-ovi. Jel probao neko?

Ja sam hteo da odigram kada izadje za xbox ali mene bas smara taj xcom fazon, nikada to nisam voleo tako da mozda i preskočim. Ali nisam nesto bas zapazio sa su ocene prosek, metacritic 81, to je dobro prilicno.

Da, i mene smara, probao bih eventualno jer sam fan gears serijala. Inace treba uskoro da izadje jos jedna potezna strategija, Wasteland 3.

Heh, retardirani Windows Store, ne moze da se instalira Gears, sve sam pokusao, troubleshootovao pola sata, VPN na USA… erorr code uvek. Imam game pass ultimate, daje mi opciju install, ali NEMOZE…

Proveri da li su ti updateovani svi driveri. Meni jednom iz tog razloga nije hteo da instalira Gears 5 i kada sam proverio sav update i uradio šta treba, sve prošlo normalno. Preko install dugmeta mi stajao precrtani kružić kao da ne može da se klikne.

Da, provericu, izgleda da mi windows update bio na manual podesen, kada sve “izapdejtujem”, nadam se ce proraditi store app.

Troubleshoot, error code, driveri… Dobro je pa na pcu ne planiram vise nikad nista da igram.

3 Likes

Upravo tako, da ti se smuci sve… Ovo je bas zgodan tip igre za Xbox, ne kapiram sto forsiraju PC.

edit: celo jutro sam apdejtovao, sve je azurno, i dalje ne radi store app, predlaze da napravi novi user account, ali meni to ne vredi, mora ovaj zbog game pass-a. Koje djubre. “Microsoft je ipak prvenstveno softverska kompanija”, samo cekam da mi to neko kaze.

Doduse, mozda je i neki problem u vezi sa piratskim Windowsom, ali ne placa mi se key, a da mi svejedno opet ne radi ms store app.

Inace Windows je maltene “klot”, reinstaliran pre neki dan…

I meni je ista stvar bila, trebao sam da obrisem update folder i nanovo uradim update.

Na laptopu pola igara ne mogu da instaliram, cjenim ne moze zbog specifikacija, i5 osme generacije, ali integrisana grafika.

Reseno, nije problem bio u apdejtima i fiksevima, morao sam da promenim lokaciju (regiju) racunara sa Serbia and Montenegro, na United States. :unamused:

1 Like

Ima nacin i da se Steam narodna verzija pokrene sa bypass-om. Pa eto moze i tako da se proba.

EDIT:

Probao. Zanimljiva je i veoma lepo moze da izgleda ali zbog moje matore grafike imam isto problem kao sa Gears 5 da su sve moguce teksture musave sta god od podesavanja stavio :unamused: Znaci ili konzola ili zamena grafike za igranje novijih igara sa unreal engine-om.