Gears of War Judgment uvodi novi mod - Free for All

Prema OXM US u Gears of War Judgment People Can Fly i Epic će ubaciti novi mod, Free for All. U većini igara poput Call of Duty i Halo, postoji i Free for All mod, najjednostavnije rečeno ubij sve što hoda dok si prepušten samom sebi.

Malo je čudno da nakon tri igre u kojima je bila poenta sastaviti stalan tim u kome bi se razvijale strategije i čuvali jedni drugima leđa, odjednom ubace novi mod, gde je igrač prepušten samom sebi, ali, to je izgleda i poenta Judgmenta, ubaciti što više novina i nadati se najboljem. Takođe je najavljeno i novo oružje.

Više detalja će biti objavljeno u novom OXM-u.

Izvor: Official XBOX Magazine

E ovo zvuci zanimljivo…

Neko ti se nameračio, pa da se osvetiš? :slight_smile:

Oooooooooo daaaaa, bata COLE… Za sve ono u hordama imam da mu se zestoko… familije… :wink:

Ja mislio da ćeš navesti nekog sa foruma :wink:

I like it :emoticon-0100-smile…Samo nadam se da ce pricom objasniti ovo da ne bude da su ljudi rokaju medjusobno jer im je tako doslo.A sto se tice novog oruzija samo da ne bude neki novi sawed-off jer cu poceti da grizem analoge xD.

Ma verovatno će ubaciti neko oružje koje će menjati tok borbe, kao što je bio reedemer u UT :wink:
Ili možda detaljnije predstave onaj snajper, koji ima više metaka i čini mi se veći damage nego longshot

Evo Free for All moda u “praksi” :slight_smile: A prikazan je i Gameplay Breechshota, koji ne znam kako bih opisao :/], kao i mapa Gondola

Ovo izgleda ekstra, a i mape su i vise nego odlicne… :smiley: A i ona nova puska izgleda zanimljivo…

Odlicno izgleda i svidja mi se sto fragovi svetle da budu uocljiviji jer meje sto puta ubio a da nisam znao gde je a novo oruzije nije lose a moglo je i bolje ali koliko vidim to je power weapon tako da moze da prodje.

Još jedan trejler, ovog puta se prikazuje mapa Library, pomešano sa prethodnim trejlerom za mapu Gondola

Nakon što sam par puta pogledao trejlere, mene Breechshot podseća pomalo na onu pušku koja ispaljuje harpune, pri lovu na velike ribe :slight_smile:

EDIT: Evo i klipa sa youtube-a pa ko hoce ovako, izvolte :slight_smile:

Mislim da nije breechshot power oružje, nego da može da se izabere kao primary, ima za njega da se uzme medalja a za nijedno power oružje inače nema :slight_smile:

Mislim da će to biti zamena za Retro Lancer ili Sawed-off, jer su se svi žalili na to oružje, pa sad ajd da se ubaci oružje koje je u osnovi power sniper :slight_smile:

Retro je još tu vidi se u klipu, možda je sawed off izbačen.

Ako ne bude power oruzije vec vidim ceo jedan tim kako cuci na nekoj terasi i ceka da neko zauzme cap…ovo moze da bude i gore od sawed off-a ako su njega izbacili.

Edit:evo sad videh u killfeed-u saved off tako da nije izbacen ali izgleda da je vulkan dodat kao power oruzije mozda umesto mulcher-a.

Eh, posle onolikih partija mp, i dalje se nisam izigrao. Svrbe me prsti kad vidim ovakav klip – a opet, kad igram sam sa strancima, nije to to. Pa ima laga, pa nema, pa neravnomerni timovi, a protivnici sve same azdaje… izgubi covek volju, iako je gameplay prva liga. Steta sto se Gears 3 sa svojim dedicated serverima i ono magicno leto od pre koju godinu kad nas je gomila igrala svako vece nisu poklopili.

Sto se same igre tice, mislim da su u opasnosti da stvore zamor kod fanova, ako bude isuvise slicna prethodnim delovima. Treba nam pauza, ili neko osvezenje. ‘More of the same’ verovatno nije dobra ideja.

A zamisli kombo breechshot i sawed off :devil

Ja ne znam sta da kazem ne mirise mi na dobro sta je sa old school ekipom koja koristi gnasher i lanser…ranije sam noobove sa sawed off-om barem mogao da ubijam sa malo vece razdaljine a sta cu sad kad mi izvadi ovo cudo :(.

Nista, sinoc kad smo igrali, ubijali su nas sa sawed-offom kao da je gnasher, pa sam popizdeo i krenuo u ofanzivu sa sawed-offom i pitaj vljaca sta je bilo :devil
If you can’t beat them join them, bolje je ipak fight fire with fire :slight_smile:

Intervju sa Cliff Bleszinskijem o promenama u Judgmentu: Kontrole, Mape, Mehanika igre - Cliff Bleszinskij Interview - IGN

Prema intervjuu, kontrole postaju kao u ostalim pucačinama, posebno dugme za bacanje granata, na Y menjanje oružja i drugo. I mape se prave namenski, posebno za FFA, posebno za TDM, i druge :slight_smile: