Po kreatoru Gears of War serijala Cliff Bleszinskom, video igre su danas previše linearne i lake, pa su rešili da GOW: Judgment bude teži od GOW3 i izjavio je sledeće:
“U GOW Judgment ćete umirati, i to mnogo, Casual je još uvek najjednostavnija težina i ona će biti za one koji žele samo priču i da gledaju lepu grafiku, dok će svi ostali nivoi zahtevati mnogo veštine i mnogo će se umirati ako niste vešti i uvežbani”
Znači spremite se za umiranje u GOW: Judgment
Samo jedno mi pada na pamet kada sam to čuo: BRING IT ON!!! !W!
Imali smo prevelike pauze između nivoa, što se mene tiče ja bi mogao odmah kao i Gow3, da predjem na Hardcore prvo i odmah uskačem na Insane, tako da, kao što rekoh, Bring It On
I mi smo se nervirali sa njom, kao i Lambent Zerkerom, jer nismo mogli da se uskladimo u pitanju koordinacije, ali nakon što smo uspeli da predjemo, barem ja, sam se osecao kao da sam konacno zavrsio sa tom ludacom nakon 3 igre i da necu morati vise da je vidim Sve dok nisu najavili Judgment, mozda se i tamo pojavi, a kako kazu da ce biti jos teze, ne znam da li da se radujem ili ne
Takodje ni ja nisam uspeo da predjem.Ali sam inace super gears of war igrac ,ali taj kraj je jednostavno previse tezak ,barem u jednog igraca.Svaki put mi kraljica unisti kulu…
Ja sam ovih dana bas prelazio Gears 3 na insane sam i kraj treceg act-a (deo kad “znate vec ko” umire) jednostavno nisam mogao preci sam, sve dok nisam napravio public arcade i neki lik se join-ovao i predjosmo nekako. Sve ostalo sam presao bez vecih problema mada mi je to 5 put da sam prelazio kampanju