Gears of War Judgment Teži od Gears of War 3?

Po kreatoru Gears of War serijala Cliff Bleszinskom, video igre su danas previše linearne i lake, pa su rešili da GOW: Judgment bude teži od GOW3 i izjavio je sledeće:

“U GOW Judgment ćete umirati, i to mnogo, Casual je još uvek najjednostavnija težina i ona će biti za one koji žele samo priču i da gledaju lepu grafiku, dok će svi ostali nivoi zahtevati mnogo veštine i mnogo će se umirati ako niste vešti i uvežbani”

Znači spremite se za umiranje u GOW: Judgment :slight_smile:

Samo jedno mi pada na pamet kada sam to čuo: BRING IT ON!!! !W!

Izvor:
Cliff Bleszinski: “Games Have Become More Linear and Easier” - Xbox 360 News At Xbox360Achievements.org

Hehe pa sva sreca pa nismo umirali u GoW 3 na insane bas je bilo opusteno :rolleyes:.

Imali smo prevelike pauze između nivoa, što se mene tiče ja bi mogao odmah kao i Gow3, da predjem na Hardcore prvo i odmah uskačem na Insane, tako da, kao što rekoh, Bring It On :slight_smile:

Meni je u trojci na insane tezini poslednnji boss nepremostiva prepreka, nikad nisam uspeo da predjem i skidam kapu svima koji su uspeli.

I mi smo se nervirali sa njom, kao i Lambent Zerkerom, jer nismo mogli da se uskladimo u pitanju koordinacije, ali nakon što smo uspeli da predjemo, barem ja, sam se osecao kao da sam konacno zavrsio sa tom ludacom nakon 3 igre i da necu morati vise da je vidim :slight_smile: Sve dok nisu najavili Judgment, mozda se i tamo pojavi, a kako kazu da ce biti jos teze, ne znam da li da se radujem ili ne :frowning:

Takodje ni ja nisam uspeo da predjem.Ali sam inace super gears of war igrac ,ali taj kraj je jednostavno previse tezak ,barem u jednog igraca.Svaki put mi kraljica unisti kulu…

Ja sam ovih dana bas prelazio Gears 3 na insane sam i kraj treceg act-a (deo kad “znate vec ko” umire) jednostavno nisam mogao preci sam, sve dok nisam napravio public arcade i neki lik se join-ovao i predjosmo nekako. Sve ostalo sam presao bez vecih problema mada mi je to 5 put da sam prelazio kampanju :slight_smile:

Bogami posle GoW3 insane… kad se setim… kukuuuu al ce biti zanimljivo :slight_smile:

covek je u pravu, ali se nadam da nece bas zastraniti u demons souls pravcu.

Samo nemoj Nikoli da kazes da ima collectibles u blizini i ima mnogo brze da zavrsimo igru… :lol:

ako bude tako onda ce nam intruder prepricavati igru deo po deo za novac, ko nekad kad su bugari na pijaci prepricavali epizode Kasandre :smiley:

jos nisam zavrsio mrtvi gow3, bio sam “odsutan” skoro 4 nedelje.

pa ja se bas pitam gde s’ nestao :slight_smile:
eh taj diablo :smiley:

e da je diablo bio u pitanju:)