Gears of War: Judgment Pre-Order Items Announced

Informacije(posto me mrzi da prevodim…)
Gears of War: Judgment Pre-Order Items Announced - Xbox.com Blog - Xbox Forums - Xbox.com Forums - Xbox.com

Ja cekam da vidim sta dolazi u limited ili epic edition pa da se narucuje,bice ovo najbolja gears igra do sada

JJa imam epic gow 3 i zanima me koja ce statua biti u novom…

Mislim da ne bi bilo lose da stave generala RAma ali ne verujem da ce ista biti od toga

Gears of War: Judgment Classic Hammerburst Pre-Order Weapon

Ovo treba imati… :smiley:

Znaci za nas pirate nema Marcusa??Koji veliki Shi*…

Microsoft games uteruje piratima… :stuck_out_tongue:

Ma ovo nije protiv pirata nego protiv svih koji ne urade pre order…no dobro ja cu im se oduziti pa cu ponovo da ih olaksam za sve DLC-e :D.

Videcemo da li ce dlc-ovi biti vredni olaksavanja… Ali Classic Hammerburst obecava… :slight_smile:

Previous Horde Playlists from Day 1
Previous Horde Playlists from Day 1
Trebalo bi da bude 5 verzija hordi… :smiley: :muscle::lol::tap:

Jel se samo meni čini ili je grafika više cartoonish nego do sada?

Cini ti se… :slight_smile:

Aha :smiley:

Samo se nadam da će biti nešto zanimljiviji od predhodnih i da će me barem zadržati da pređem igru, a ne kao GeoW 3 pa i dvojka koju sam jedva prešao… Totalno meh.

Cudi me da te Girsi nisu drzali mene ako je nesto drzalo to su oni,ne igra ga puno ljudi u multi-u ali ima mnooogo vise normalnih igraca u odnosu na CoD, Halo, i BF.Meni je multi Girsa najvise legao do sada na xbox-u a za Judgemant cemo da vidimo mozda ga na kraju i ne budem igrao :confused:.

Verujem, ali mi je igra oduvek bila UT iz trećeg lica sa nakazama, po dizajnu i svemu ostalom, i nikada nisam uspeo da je odigram do kraja. Jedva sam dvojku odigrao sa ortkaom, Trojku sam stigao do trećeg nivoa ili kako već, ili četvrtog, i tu prestao :smiley: ne mogu da se vratim da završim i to ti je…

Gears of war nije laka igra i da bi neko bio dobar u njoj treba vremena,ne igraju je deca kao Call of dyty i ima dosta ozbiljnih igraca.Nego ja sam hteo da nabavim neku od knjiga iz pomenute igre pa da li neko ima iskustva sa tim ili zna nesto blize o tome?

Hmmm… Ja imam samo onu koja je isla uz GOW 3 Epic Edition, art of gears of war… Mozes je naci na netu u PDF formatu… A sto se tice ostalih:
https://www.ballisticpublishing.com/books/theartofthegame/gearsofwar3/

Imaš na netu sve knjige u pdf formatu, a imaš ih i u audio formatu takođe

Znam da ih ima na netu u pdf formatu ali sam mislio da li mozda kod nas moze da se naruci prava knjiga ili ipak mora preko amazona…

Moze ali nije jeftino, ja sam nasao knjigu od 65 e…