Gears Of War 4 izlazi 11. Oktobra

Počinjem sa off-topic temom, ali me interesuje šta je to tačno što je toliko zasmetalo ljudima u Halo 5 kampanji? Locke? Meni jeste zasmetalo, a i dalje mi smeta, što su toliko forsirali priču “izdaje” i sukoba između Locke-a i Master Chief-a, a na kraju ispao cutscene. Osim toga, po meni je priča solidna i bolje bi mnogo bilo da se fokusirala u potpunosti na potragu za Cortana-om (Cortana Xbox ON).
Meni je lično kampanja bitna i ako pogledate, to je jedan od delova koji je učinio Gears-e nezaboravnim. Priča o Markusu i Domu, potraga za Domovom ženom, odnos Markusa i njegovog oca, sve je to bilo i ostalo bitno ljudima. Zato i nisam odigrao onaj deo posle trojke (ni imena ne mogu da se setim). Nema Markusa - doviđenja.
Ovaj deo me privlači, jer vidim da kao i u kvalitetnijim filmskim franšizama (upoređivanje Gears-a od strane IGN-a sa Star Wars franšizom) treba odati pravi omaž starijim likovima koje smo zavoleli i uz koje smo rasli.
MP me interesuje, ali MP iz trećeg lica - ne znam, trebaće mi vremena da se naviknem. @xX8Lampard8Xx nemoj da me sečeš testerom, inače ima da ti uđem na profil i refundiram igru :laughing:

@ninja, ti i ja osnivamo noob kategoriju, krećemo od nule ali ćemo munjevito da se popnemo do stotke. Posle imaju da žale što nisu deo naše družine :smiley:

A što se Uncharted-a tiče, pisao sam i pričao sa nekima sa foruma. Ima tu dosta stvari koje su me negativno iznenadile, ali jedno stoji - grafički igra je vrh. Priča, nažalost, ne. A i šta se dešava sa njihovom MP scenom? Igra li se to uopšte više?

1 Like