Gears of War 4: Gameplay Launch Trailer

3 Likes

Nekako mi je Mad World iz starog Gears trejler ostavio najjaci utisak.

Koliko dobro ide ova pesma uz trailer :slight_smile:

nema dalje.

Ne mogu da vam opisem koliko me jede ova klinka sa kapom i pramenom preko oka. Transportovali hipsterku iz San Franciska.

Meni je to lenj character dizajn. A ni junior ne izgleda mnogo bolje, tipican ubermensch.

Kad vec hejtujem, nista mi se ne svidjaju ni ovi neprijatelji. Cudovista s ljigavom kozom i gomilom zuba. Na one jadne robote sam se vec zalio.

Eh, kad se samo setim originalnih igara. Prvobitna ekipa simpaticnih misfita, Markus i Dom na celu. Pa locusti, sa njihovim fantasticnim oklopima i varijacijama na dizajn. Misteriozni, zastrasujuci. Pa Brumak. Reaveri. Boss fight protiv Levijatana.

Tu se iz aviona videlo da kreativna masina bruji, radi punom parom. Sve sto sam dosad video od novih gearsa deluje podgrejano. Eho neceg daleko boljeg.

Stvarno se nadam da gresim.

1 Like

Jel to tvoje misljenje ili cliffy-jevo? :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Looks like something he would said

1 Like

Dobro je da nisi igrao Resistance pre Gears-a kao ja. Stekao bi utisak da su Epic-ovci pokrali ekipu iz Insomniac-a što se tiče enemy dizajna, iako su se obe igre pojavile u isto vreme.

Igrao sam malo kod kuma. Nista mi se nije svidelo. Pogureni, s cetiri oka i gomilom zuba. Staklene tube (tube! sta su ovo, devedesete?) izlaze iz ledja. Mediocre!

Necu ici u pretjeran off, da se tema ne pretvori u “GoW vs Resistance”, ali vasom diskusijom su navrle neke lijepe uspomene…

Govorim iz neutralne tacke gledista, jer preferiram odigrat … sve. Igrao sam GoW od izlaska, hell, moj prvi Xenon je dosao u kutiji na kojoj su isprintani Marcus i njegova druzbina. Toliko star bundle, da ni sliku na internetu ne mogu naci… Resistance sam igrao prije neku godinu.

Uvijek mi se Resistance onako iz prikrajka vise dopadao. Sve dok ga nisam odigrao hahaha Prva dva dijela, da ne gubim dusu.

GoW je pokrenuo lavinu koliko je bio spektakularan. Dear lord, samo kad se sjetim… 3 konzole su mi brat-bratu otisle zbog njega… Resistance je bio system seller, neki hibrid izmedu ps2 i ps3 igara. Da ne lazem, prvi dio je ok, ali nista vise. Drugi da ne pricam, nije vrijedno spomena…

Zakljucak: Resistance je grijeh spomenut pored GoW-a…

Kakav ce ovaj bit bez vodeceg covjeka, cemo da vidimo… Uglavnom, hvala sto mi diskusijom i udarcima nostalgije izbijate pare iz dzepa :smiley: Mislim da uzimam i Ultimate i sva tri dijela GoW-a.

1 Like

Ja danas baš krenuo da cepam GeOW UE i sviđa mi se kako su odradili remaster. Al sam se smorio što uz ovu verziju nisam dobio pređašnje igre. Bilo bi super da odrade remaster i druga dva dela.
Samo spomenuh priličnu sličnost u dizajnu neprijatelja, barem što se izgleda tiče. Bezveze je porediti ove dve franšize, jer nisu za poređenje. Svaka ima nekih svojih prednosti i mana.
Da bi realno mogli oceniti neku igru trebali bi je igrati u trenutku pojavljivanja. Retroaktivno ocenjivanje nikada ne može biti isto.
Resistance sam odigrao kada se kod nas pojavio. Utisak koji je ostavio na mene kao tvrdokornog ljubitelja PC FPS-a je bio ˝kakava je ovo zajebancija, pa konzole nikada neće dostići nivo jedne PC pucačine˝.
Gears-e sam odigrao tek kada je stigao na PC jer u to vreme nisam imao xbox. Ostavio je donekle pozitivniji utisak sa produkcijske strane ali ono što sam u glavi stalno imao je pitanje ¨Pobogu šta ljudi vide u ovoj igri. Jel ovaj gameplay pravljen za debile (bez uvrede, slično sam mislio i o Halo serijalu). Kako ljudi pored Rainbow Six-a ili Ghost Recona, mogu da igraju ovo MP sranje˝.
Međutim kako su godine prolazile, PC pucačine su prestajale da se prave, a ja sam sve više uživao u konzolnim napucavanjima. Tako sam zavoleo i Resistance serijal, koji je barem meni sa svakim novim delom bivao sve bolji i bolji. Svidela su mi se oružja, kao i celokupna priča. Isto tako sam zavoleo i Gearse koji su me kupili prvenstveno svojom split screen kampanjom, i kao što ranije rekoh celokupnom produkcijom i stvorenim hipe-om.
E sad ukoliko bih sumirao stvari, i jedan i drugi serijal, su dobri, ali ni jedan ni drugi, što pojedinačno što kao franšizu ne bih stavio u top 50 svih vremena. Možda eventualno Gearse 2 jer je Domova smrt u meni izazvala emotivnu nevericu i prosto mi je bilo žao.

Ovaj četvrti deo, možda zbog toga što nisam prevelik fan, mi deluje lepo i primamljivo. Svakako da će pasti kupovina.

@lordish @Limanac81
Ako do kraja godine odigrate Gears 4, dobices kodove za sva 4 prethodna dela. Odlicna vest je da konacno nema frame rate issues, i to od jutros kad su izbacili patch za sve naslove.

2 Likes

Tako slicno je bilo i sa Gears of War Remasterom, preorder-ovao sam ga, ali ga nisam odigrao do kraja , i kroz kratko vreme sam dobio sve kodove, za sva 4 dela.

1 Like

Mnogo dobro izgleda i dobro radi… Videcemo fps u hordama :smiley: U GoW 3 je fps padao kada sam dominirao sa SV-om :smiley:

Hoce li biti cross platform? Tacnije, ako igram na PCu jel mogu sa vama recimo horde?

Trebalo bi da može , kao i horizon 3 ovo je xbox play anywhere naslov.
Baš me zanima kako će raditi.

Trke uredu. Ali shooteri nece biti fer…

1 Like

Moci cemo da igramo zajedno horde i private. Matchmaking ce biti odvojen.

Uf, cool trailer. Bas mi se ovo igra! Ali posto ne planiram da igram mp, samo za sp kampanju glupo je kupovati po punoj ceni. Mozda i xbox ekipa ponudi u zajam neki account…khm…khm :slight_smile:

Mada sam video neke akcije za pre-order. 10$ gift card nakon izlaska igre, kao i 15000 poena (ili 15$) na Xbox Live rewards programu, gde mu igra tako dodje 35$ i to za day one. Hm…

Kupci Nvidia grafičkih karti GTX1070 i 1080 dobijaju besplatno igru za Pc i Xbox One