Gears 5

2 Likes

Štogod izgleda

Ko li je poginuo na početku? Oskar možda?

Najverovatnije, on joj je ujak. A JD je živ.

Sa sjebanom rukom…

Uff, deluje moćno i obožavam kad god čujem Lauru Bailey u glavnoj ulozi, još ako počne da psuje ko kočijaš… :heart_eyes:

1 Like

Hahahahah… A tek black steal izdanje bi bilo bolesno :smiley:

Do jaja

Evo gledam nanovo… Ni sam ne mogu da se setim kada sam zadnji put bio oduševljen Gearsima.

Przi kako izgleda, muzika, grafika sve

4K screenshotovi

6 Likes
1 Like

Customizable weapons, 20x larger campaign maps, much longer campaign, more dynamic and various environments, brand new Horde, and different PvP experience.

Gears 5 will blow minds? Yep, I believe

Za sada lepo zvuči, videćemo za dalje :smiley:

3 Likes

Bilo bi lepo da kao GOW ili Darksiders naprave mali zaokret u serijalu ali da ostane suština Gears-a.

samo da brand new horde ne bude kao u gears 4 sto je brand new. Ispadiše horde turret i sentry festival, i plus klase. Mislim ideja je super ali je scout klasa po meni unistila horde u gow4. Uvek je bio cilj u hordama što pre završiti wave, a u gow4, scout skuplja energiju, a u toku talasa kad skupi dobije 50% više. I onda umesto da što pre predješ wave, ti ubiješ sve i ostaviš jednog živog pola minuta dok scout ne pokupi sve sa mape. Posebno na insane kad se igra. Da ubace samo vise protivnika, izbace sentry i turrete ili ih nerfuju i umesto scouta unace medic klasu i eto miline

Misliš kao u judgment-u što je bio medic? Sa onom med bombom?

da, i da moze lupam da aktivira u bazi health boost ili tako nesto. i obavezno da se energija dobija kad uzmes kill a ne da juris po mapi! i to je to onda, i naravno vise od pola neprijatelja u hordama :grimacing:

1 Like