Gde naći rezač (LITE ON/ASUS (odgovarajući)...?

Pošto sam odlučio da budem pirat za neke naslove (one koje smatram da ne trebam bacati pare na) u potrazi sam odgovarajućeg DVD-a kojim ću moći da režem igre.

Našao sam u Jakov Sistem (ok to je kod mene u Nišu) onaj Liteon iHAS 124-19 (ali nije b, i kažu da je b sigurno proveren, da li to znači da je ovo A i da nije ok rezati sa tim?!??) i u nekoj radnji u zemunu, zvaću ih sutra ujutru, ali ni jedan Asus nisam našao.

Uz to, ako se crossflash-uje ili kako se god kaže Asus-ov dvd, da li je to, da kažem, gora opcija, tj da li se apsolutno 100% isto ponaša kao taj LiteOn na koji ću flešovati asus ili ima neke mane, minuseve itd itd…?

EDIT: Ok, Nišlije nemaju… Ako neko zna gde može da se kupi ili ako neko prodaje odgovarajući rezač, bio bih zahvalan kada bi me obavestio :).

EDIT 2: Nemaju ni zemunci… do jaja… -.-

Ja sam danas kupio flesovan rezac kod mene u Zrenjaninu u Game Shop-u

Flešovan asus ili? Može neki info slobodno… Verujem da nisam jedini koji ih traži.

Da Flesovan Asus sve dobijes namesteno samo da rezes bas prodavnica za Game opremu. 2990 din sam platio i imas 2 godine garancije. Rezač je baš kvalitetno urađen

Posto nisam u Zrenjaninu niti sam blizu istog, moze niihov broj telefona da bih video da li salju po Srbiji.

Inace bilo bi fino da neko od iskusnih clanova odgovori na pitanja koje sam postavio :slight_smile: hvala :slight_smile:

Tapatalkin’ w iPhone 4s.

Imas PP:dada:

Da li mozes meni da posaljes njihov broj ako nije problem O:) ?

Našao ovde u Nišu, tako da mi je jednostavnije nego da naruujem iz subotice (ili odakle ve). 2300din, sam u ga crossflash-ovati… Ali hvala na pomoci u svakom slucaju :slight_smile:

U pitanju je ASUS DRW-24B3ST/BLK/G/AS

Sada samo želim da znam (iako sam video hiljadu pitanja ali ni jedan odgovor) šta ovo G znai u imenu? Da li to ima neke veze ili ne?

Hvala :slight_smile:

To slovo G u oznaci bi trebalo da znači da je rezač Green Compliant tj. da vodi računa o životnoj sredini.

Evo i slike na kojoj piše koje sve tehnologije podržava:


Najlakši način da dođeš to željenog rezača je preko Kupujem Prodajem ili Kupinda! Ja sam svoj rezač naručio i dobio pre 10-ak dana, sve fercera kako Bog zapoveda! Režem pun gas!!!:devil

Nadjen rezač.
Lock