Gde mogu da se nabave rezaci za XGD3 igre?

Koliko god trazio ne vredi. Niti mogu da nadjem odgovarajuci lite-on model, niti odgovarajuci model za crossflash. Gledao sam sve, zvao, pokusavao da narucim, nista.

Proveravao sam uglavnom preko IT sveta za dostupnost, zvao sve vece radnje u BG-u, i apsolutno nista. Cak ni skupi plextor. Nothing.

Moze li da se kupi odredjeni Opticki uredjaj od nekog sa foruma, ili nesto tako?

Kontaktiraj @Nemesis-a, evo ti link: http://www.xboxrepublika.com/ponuda-i-potra�nja/3918-asus-24b3st-crossflash-liteon-124-b.html

Koliko ja znam, u Srbiji teško da će se pronaći. Moraš pokušati preko nekog stranog sajta poručiti i kupiti.

ja sam preko kupinda nasao asusa sa full garancijom od 2 godine … lik ocigledno nije znao da se to rezaci koriste za pirate :smiley: a to zadovoljstvo me je kostalo 1999 Din.

Ja sam uzeo preko Nemackog Amazona…ali za taj fazon ti treba neko u Nemackoj…pa da ti taj neko posalje ili donese…posto ne salju za Srbiju…

da ali fora je u tome sto (barem meni) ako ti neko posalje iz nemacke neko(a ako jos i ne daj boze uz taj citac uzmes jos neko parce elektronike), onda te razbiju na carini , ja sam jednom uzeo iz amerike neku zastitu za nokiju 5800 i na sve to jos neku memoriju od 2GB , pa su mi na carini uzeli 4500 dodatno ( a pazi fora sve ukupno su me ta memorija i ta zastita kostale 30$). Tako da se po meni vise isplati da ti neko donese

Ja sam narucio na kupujem prodajem i stigo mi za jedan dan. Za 25 evra sam dobio nov fleshovan rezac…

Evo link: Kompjuteri i hardver : Dvd Drajv Za Rezanje Xbox360 Igri - ID 2592271 - Kupujem Prodajem

Ja sam uspeo opusteno crossflash LiteOn iHAS 122-18 u 124B i u 524B, samo pre kupovine pogledaj nalepnicu jel pise da koristi B chipset :).

Evo ti par trgovina pa probaj s njima Xbox360 Drive Asus (LiteOn) IHAS 124 B - Kupindo.com
WinWin - DVD+/-RW LiteOn iHAS122-18B / SATA/ black, 22XDVD/12xDVD-RAM