Gde mogu da kupim live na internetu?

Ovako,imam American Express karticu,video sam nekoliko sajtova,ali svaki (bas svaki) ili nemoze american express ili nema support za Srbiju.I da,najbolje bi bilo da kod,ili skenirana kartica stize na mail.

Ne razumem kako ovo nisi video http://www.xboxrepublika.com/ponuda-i-potra%9Enja/1660-xbr-shop-prodaja-xbox-live-gold-kartica-i-microsoft-poena.html

Lol,video sam i to i banner,al poenta je da se ja ne cimam do poste nego da odem na sajt i da dobijem code preko e-maila.

U principu, možeš uraditi preko Google Checkout-a, tj da sajt na kom kupuješ Live, ima podršku za googlecheckout i to je to. Dovoljno je samo da tvoju karticu vežeš za google account i rešena stvar.

Pozdrav svima!!!

Trazio sam svuda Live kartice i devojka iz GAMES radnje mi dala vas sayt. Vidim da ima dosta korisnih stvari i da mozes da se informises gotovo o svemu vezano za Xbox.

Inace nikada do sad nisam kupovao Live kartice. Pa sam hteo da pitam jel je komlikovano da se aktivira taj kod?
Hteo bi za pocetak da uzmem predplatu od 3 meseca, jer koliko cujem i vidim da je dosta ljudi banovano… Pa da steta ne bude veca bolje da placam po 3 meseca :slight_smile: Sto se tice placanja preko poste. Jel trebam samo da ispunim uplatnicu, uplatim i to je to?

Hvala unapred :slight_smile:

Kada kupiš Live karticu preko XBR Shop-a, na e-mail ti stiže CODE koji “pridružiš” uz svoj account putem stavke (opcije) REDEEM CODE! Zaista je jako lako a sam “posao” možeš obaviti preko Xbox-a ili preko kompa posredstvom sajta xbox.com