Zar opet? Druze kad neko pita ovako nesto i meni dodje da uradim ovo ko tvoj avatar na slici. Pa bilo je 1000 puta. Nema ih, tesko se nalaze, pogledaj na limundu, kupindu i kupujem/prodajem, drugo ti nista ne preostaje. Daj oglas da kupujes takav rezac.
Super, onda stavite temu u sticky i neka ljudi jave ako nađu negde ili napravite temu u kojoj piše “OVIH REZAČA NEMA NIGDE” ili uvrstite to u pravila foruma
Ovako se kapiram ljudi nadaju da će se možda negde pojaviti u nekom trenutku pa se otvaraju teme na svaka dva meseca.
Asus DRW-24B3LT
Asus DRW-24B3ST
Asus DRW-24B1LT (confirmed newer drives are B chipset, older may be A chipset)
Asus DRW-24B1ST (confirmed newer drives are B chipset, older may be A chipset)
HEWLETT PACKARD (HP) DVD 1270i B (confirmed)
HEWLETT PACKARD (HP) DVD 1260i B (confirmed)
PLEXTOR PL-L890SA
Jeste C, vratio sam im.
Međutim, igrom slučaja sam otišao kod drugara iz srednje prvi put posle sto godina, pogledam koji rezač ima kad ono iHas122 B, tako da je problem rešen nadam se, samo da uspem da ga flashujem večeras.
Poslao sam poruku tehnomaniji u vezi Asus DRW 24B3ST, na sajtu pise da mogu da ga poruce ali nemaju na lageru. Javljam kad odgovore. cena je inace 2300 din. Ako ne, oticicu po radnjama i raspitivati se, druge nema…
EDIT : Nemoguce ga je poruciti a ocigledno nemaju ni ihas rezace…mucim se sad pokusavam negde drugde da nadjem…
Nigde ne nadjoh, stupio sam u kontakt sa sampro-om oni nemaju b cipset, computers i gigatron uopste nemaju i jos nekoliko radnji sam kontaktirao, niko nema a oni koji imaju nemaju b cipset.
dobro, s obzirom da je nemoguce pronaci rezac, da li moze neko da mi kaze ukoliko zna nekog ko prodaje same igrice “lepo” narezane, tako da mogu da ih instaliram?