Gde kupiti odgovarajući rezač?

Pozdrav svima,

Juče sam uzeo konzolu flešovanu sa LT 3.0 pa sam sad u procesu traženja rezača.
Da li je neko kupovao rezač skoro pa može da pri preporuči prodavnicu?

Ja sam slao danas mailove na par većih firmi u Beogradu međutim nisam imao uspeha.

Zar opet? Druze kad neko pita ovako nesto i meni dodje da uradim ovo ko tvoj avatar na slici. Pa bilo je 1000 puta. Nema ih, tesko se nalaze, pogledaj na limundu, kupindu i kupujem/prodajem, drugo ti nista ne preostaje. Daj oglas da kupujes takav rezac.

Super, onda stavite temu u sticky i neka ljudi jave ako nađu negde ili napravite temu u kojoj piše “OVIH REZAČA NEMA NIGDE” ili uvrstite to u pravila foruma :slight_smile:

Ovako se kapiram ljudi nadaju da će se možda negde pojaviti u nekom trenutku pa se otvaraju teme na svaka dva meseca.

Pozdrav svima,novi sam na forumu.Hteo sam da pitam da li je ovaj rezac odgovarajuc za rezanje igara ihas 222-19 8?Pozdrav

Samo ovi odgovaraju:

Liteon iHAS124B = baseline model
Liteon iHAS224B = 124 + LightScribe
Liteon iHAS324B = 124 + SmartErase
Liteon iHAS424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)
Liteon iHAS524B = 124 + LabelTag + SmartErase
Liteon iHAS624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)

ili ovi, ali je potreban crossflash:

Asus DRW-24B3LT
Asus DRW-24B3ST
Asus DRW-24B1LT (confirmed newer drives are B chipset, older may be A chipset)
Asus DRW-24B1ST (confirmed newer drives are B chipset, older may be A chipset)

HEWLETT PACKARD (HP) DVD 1270i B (confirmed)
HEWLETT PACKARD (HP) DVD 1260i B (confirmed)
PLEXTOR PL-L890SA

Procitaj vise ovde:
http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-11-06-2012-a.html

Mozes crossflashovati i ove Lite-On modele ako ih uspes naci:

[LEFT]Lite-On
iHAS122*
iHAS322* (thanks to Hasham, Risay, and Kingston for confirming)
DH-16ABSH11B (thanks to Charles for confirming)[/LEFT]

ihas122 ide cross testirano u 524b

ako imate nekoga u Austriji tačnije u Beču,ja ih kupujem u ovoj radnji

DVD-+R/-+RW SATA LITEON iHAS122, bulk, schwarz

Ok.Hvala vam.

Uspio sam nabaviti na amazonu. primjer
Amazon.com: ihas124b
Amazon.com: ihas324b
Amazon.com: HP 1270I 24X SATA Multiformat DVD Writer: Electronics
Na ebay-u cijene malo skocile
ihas 124b in CD, DVD & Blu-ray Drives | eBay
Ako imas nekog u Austriji ima i tamo
LiteOn iHAS124 schwarz, SATA, bulk (-19) Preisvergleich | Geizhals
LiteOn iHAS324-32 B Retail - Diverses - Zubehör - Computer - NiEDERMEYER
Ili ti netko od kolega ima tu przilicu, a niti nezna.

našao sam u Sampro-u u Zemunu iHas122-18 za nešto manje od 1900 dinara.
uzimam kasnije, večeras ću je flešnuti pa javljam ishod :slight_smile:

Ne zaleci se…provjeri da je chipset B samo taj moze!

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Pozdrav, nov sam ovde. Imam rezac LITE-ON DVDRW LH-20A1S ATA Device. Mogu li sa njime da rezem igrice ili ne? Pozdrav! :emoticon-0100-smile

hah, kasno, uzeo mi je drugar već :slight_smile:
ako nije B zameniću za nešto drugo, šta da radim kad ne pazim.

C chipset proizvodnja 2012 garant, ja sam kupio jedan i sada sluzi za rezanje obicnih DL.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jeste C, vratio sam im.
Međutim, igrom slučaja sam otišao kod drugara iz srednje prvi put posle sto godina, pogledam koji rezač ima kad ono iHas122 B, tako da je problem rešen nadam se, samo da uspem da ga flashujem večeras.

Ukoliko još neko traži: Xbox360 Drive LiteOn IHAS 124 B BurnerMax - Kupindo.com
mada je ovo preskupo po meni.

Potreban je i meni ali mnogo je 50 evra, aj videcu nes da nadjem.
MOD EDIT:
Zabranjeno postovanje oglasa bez 50 postova i van dela Ponuda i Potražnja.

Poslao sam poruku tehnomaniji u vezi Asus DRW 24B3ST, na sajtu pise da mogu da ga poruce ali nemaju na lageru. Javljam kad odgovore. cena je inace 2300 din. Ako ne, oticicu po radnjama i raspitivati se, druge nema…

EDIT : Nemoguce ga je poruciti a ocigledno nemaju ni ihas rezace…mucim se sad pokusavam negde drugde da nadjem…
Nigde ne nadjoh, stupio sam u kontakt sa sampro-om oni nemaju b cipset, computers i gigatron uopste nemaju i jos nekoliko radnji sam kontaktirao, niko nema a oni koji imaju nemaju b cipset.

dobro, s obzirom da je nemoguce pronaci rezac, da li moze neko da mi kaze ukoliko zna nekog ko prodaje same igrice “lepo” narezane, tako da mogu da ih instaliram? :slight_smile:

Ihas 122 dvd-cd rewritable drive - Kupindo.com

da neotvaram novu temu nasao sam ovaj rezac u austriji pa da li on moze LiteOn iHAS324-32 B

ili jos ovi

LiteOn iHAS524, SATA
/24x/6x/12x/16x DVD+R/DVD+RW/DVD-R/DVD-RW/DVD-RAM/DVD-ROM • 12x/12x DVD+R/DVD-R DL • 48x/32x/48x CD-R/CD-RW/CD-ROM • SmartErase • LabelTag

ili

LiteOn iHAS624, SATA
4x/8x/24x/6x/12x/16x DVD+R/DVD+RW/DVD-R/DVD-RW/DVD-RAM/DVD-ROM • 12x/12x DVD+R/DVD-R DL • 48x/32x/48x CD-R/CD-RW/CD-ROM • SmartErase • LabelTag • LightScribe