za sta ti tacno trebaju sluske?Jer mislis da ih koristis i na konzolama,posto vidim da ih podrzavaju pa pitam?
SteelSeries siberia ti je predobra,imas a u games-u za oko 10k i po mnogima su jedne od najboljih[uz 5HV2] e sad nisam siguran dal ima podrsku i za konzole pogledaj.
al valje se ove jeseni potrositi, mw3, elite, fm4, headset, i valja uzeti volan za fm4. hebeni xbox podrzava ili ono smece od M volana ili fanatec… a fanatec skup kao sam djavo, a i tesko ga nabaviti
Nemam pojma, hvala bogu nisam paljevina za trkacke igre iako volim kola, samo bi mi trebalo jos da dajem 300e na volane, stolice i sta sve tu vec treba.
Ovako mi treba konzola, dobro ozvucenje i udobna fotelja i cepaj misko, kolji sve zive u BC2, i kad dodje BF3. x.x
da, Astro A40 su $250 u US-u, znaci u EU ~250e. + nisu wireless
Ja sam nesto gledao ranije. Jedino me zanima Wireless. 5.1 ne mora posto su skuplje dosta i ne igram FPS. Video da svi spominju Turtle Beach i onda na site-u video da za voice chat moras da ih vezes sa kablom do kontrolera, sto je zesci smor. I odustao od kupovine.
Sad vidim dosta interesantnih modela
Thx za iniciranje posta
SteelSeries nemaju jos uvek wireless, mada ce biti uskoro. Razer Chimaera stereo deluju vrlo interesantno…