Gaming headset-i

Nisam vidio da postoji jedna tema za headsete, a nebi bilo lose da ima.

trebate savjet, iskustva, misljenja… Sve na jednom mjestu

TRITTON Technologies Inc. :: Home

Video Gaming Headsets, Sound Cards, Audio Processors | Turtle Beach

Razer

Stavio sam tri linka, proizvodjaci sam vrh, i kvalitetom i cijenom.

licno sam u potrazi za:
Buy Razer Chimaera 5.1 Xbox Wireless Gaming Headset | Official Razer? Store

pa ako ima neko u Srbiji da prodaje razer-a, moze link…

Logitech sam izostavio sa liste, tri hs sam u 2god promjenio dok sam imao ps3, koristio sam Logitech Clear Chat Comfort. Losa kvaliteta…

za sta ti tacno trebaju sluske?Jer mislis da ih koristis i na konzolama,posto vidim da ih podrzavaju pa pitam?

SteelSeries siberia ti je predobra,imas a u games-u za oko 10k i po mnogima su jedne od najboljih[uz 5HV2] e sad nisam siguran dal ima podrsku i za konzole pogledaj.

SteelSeries Headset 5xb SPECTRUM su kompatibilne sa boxom…

Al ja trazim wireless surround 5.1 headset.

znaci u obzir dolazi razer koji sam naveo, eventualno Tritton ax pro…

I ja sam jedno vreme razmisljao o wireless varijanti, ali kad sam skontao da ce me izaci 300e odustao sam. Ne vrede te sluske pa da su od zlata!

razer je 200evra…

a tritton i jeftiniji…

ma stari, ja za gaming i downhill ne zalim :cool:

Svaka cast, znam kako je to kad nesto volis i ne zalis pare.
Ja imam Z-5500 i to mi je milina za igre i filmove, samo za muziku je trash.

al valje se ove jeseni potrositi, mw3, elite, fm4, headset, i valja uzeti volan za fm4. hebeni xbox podrzava ili ono smece od M volana ili fanatec… a fanatec skup kao sam djavo, a i tesko ga nabaviti

Nemam pojma, hvala bogu nisam paljevina za trkacke igre iako volim kola, samo bi mi trebalo jos da dajem 300e na volane, stolice i sta sve tu vec treba.

Ovako mi treba konzola, dobro ozvucenje i udobna fotelja i cepaj misko, kolji sve zive u BC2, i kad dodje BF3. x.x

uuuu, stari, fm4 ce biti roba… to se mora uzeti.

nasao sam sebi polovno sjediste od honde crx, idem za koji dan po njega, 30evra… nasao nacrt na netu za kokpit, pa da ga lagano slozim do izlaska

Po meni Razer Orca su brutalne, ali i cena je takodje, 80e barem kod nas…

meni trebaju za Box, a te ORCA nisu kompatibilne. Il ja ne vidim da jesu?

Ne verujem, nego kazem ovako generalno posto vidim da se spominju i ostali gaming headset-ovi…

Astro a40 su realno najbolje sluške za xbox, ali ne mogu kod nas da se nađu, jedino preko neta da se naruče.

Ovde nikako ne uzimaj Steelseries pošto deru sa cenama. Za Razer ne znam, ali Steelseries Siberiu možeš u inostranstvu naći za mnogo manje pare!

Nikola,

cudi me to, cijena ima satire sve pred sobom

da, Astro A40 su $250 u US-u, znaci u EU ~250e. + nisu wireless

Ja sam nesto gledao ranije. Jedino me zanima Wireless. 5.1 ne mora posto su skuplje dosta i ne igram FPS. Video da svi spominju Turtle Beach i onda na site-u video da za voice chat moras da ih vezes sa kablom do kontrolera, sto je zesci smor. I odustao od kupovine.

Sad vidim dosta interesantnih modela :slight_smile:
Thx za iniciranje posta

SteelSeries nemaju jos uvek wireless, mada ce biti uskoro. Razer Chimaera stereo deluju vrlo interesantno…

Ne znam šta si gledao, ali sam ja video da su wireless. Evo sajta:
Astro Gaming

Tritton AX pro, headset jede malu djecu, sve sa kostima… kolega ga ima, nema Boga da mu se prisunjas sa ledja…