Gamescom je završen a organizatori ovog velikog igračkog sajma proglasili su pobednike u brojnim kategorijama. Najveći dobitnik svakako je Evolve dok je na opšte iznenađenje, za najbolju sportsku igru proglašen PES 2015 iako je redom dobijao loše kritike, čak i na fan sajtovima.
No, evo i kompletnog spiska nagrađenih naslova:
Najbolja igra na Gamescomu
Evolve (Take-Two Interactive GmbH/2K)
Najtraženija igra
Super Smash Bros. (Nintendo of Europe GmbH)
Najbolja PS4 igra
The Evil Within (Bethesda Softworks/ZeniMax Germany GmbH)
Najbolja Xbox One igra
Najbolja Wii U igra
Splatoon (Nintendo of Europe GmbH)
Najbolji RPG
Risen 3 (Deep Silver / Koch Media GmbH)
Najbolja akciona igra
Najbolja simulacija
Theatrhythm Final Fantasy Curtain Call (Square Enix GmbH)
Najbolja sportska igra
PES 2015 (Konami Digital Entertainment B.V.)
Najbolja porodična igra
LittleBigPlanet 3 (Sony Computer Entertainment Deutschland GmbH)
Najbolja PC igra
Najbolja mobilna igra
Super Smash Bros. 3DS (Nintendo of Europe GmbH)
Najbolja društvena/onlajn igra
LittleBigPlanet 3 (Sony Computer Entertainment Deutschland GmbH)
Najbolja onlajn multiplejer igra
** Najbolji hardver**
Oculus Rift DK2 (Oculus VR)
Najbolja sportska igra
PES 2015 (Konami Digital Entertainment B.V.)
WTF???
Najvise me smaraju sa ovim Oculus Rift-om, koji je u nekoj development fazi 3 godine a izlazak se ne nazire. Ljudi maznuli silne pare ni za sta (da, ljubomoran sam!!!), a cak i kad se jednog dana bude nasla u prodaji, bice aktuelna godinu-dve, a onda ce svi zaboraviti na nju kao da nije ni postojala. Sad ce se 100% naci neko ko ce da kaze “Ali, virtuelna realnost, to smo gledali u filmovima devedesetih, to je nas san, to je tako kul”, a ja cu vam samo reci da je isto tako bilo san i igranje pokretom (Nintendo Wii, Kinect za X360, Move za PS3) pa je bilo aktuelno neko vreme, a onda potpuno zaboravljeno. Wii U se prodaje ocajno, Xbox One je izbacio Kinect iz osnovnog paketa, a Sony verovatno nece vise ni eksperimentisati sa tako necim. Slicno kao 3D filmovi, kratka pomama, a onda svi zaborave. A neko se u svemu tome opasno nafatira love.
Koliko para toliko muzike platili posteno ljudi sta se cudis
A ti prekini vise da menjas te slike… Slikaj se na bojleru i prekini da menjas
Milane ovo je jedan te isti lik samo druga scena, moram malo da promenim dosadilo mi da gledam pare kako gore
Evolve…?? Kakav promasaj… Ali najbolji RPG - Risen 3…???:headbang: Kakva komedija…
Baš zato sam i postavio listu, jer su sa svim igrama promašili žestoko. Po meni najbolja igra je Witcher 3, RPG takođe, a oni pametni stavili Risen 3, kao da se nisu naigrali Witchera 3. PES isto promašaj žešći, pored NBA 2K i FIFE staviti PES je ludost. Najbolja PS4 igra The Evil Within, nije mi jasno kako tako nešto uopšte mogu staviti, jer se baš tu očekuje da bude neka exkluziva. Za Xbox One isto stavili Evolve, za PC isto, ok kapiram da su navučeni na taj Evolve, verujem da je igra dobra, ali baš ga preteraše.
**Najbolja simulacija
Theatrhythm Final Fantasy Curtain Call (Square Enix GmbH)
**Simulacija cega?!?!?!
Ovo nema veze sa vezom… Cista glupost… Ima toliko kvalitetnih igara a oni su postavili dno dna… Razumem Super Smash Bros sto je pokupio nagrade, ali zasta je pokupio pes i tako te retardirane igre, u opste mi nije jasno… po cemu je:
Najbolja onlajn multiplejer igra
Evolve
Najbolja akciona igra
Najbolja Xbox One igra
Koji kreten je ovo sastavljao? Sto se tice RISEN 3, ESO ga bije kako hoces
ovo vam dovoljno govori
Najbolji RPG
Risen 3 (Deep Silver / Koch Media GmbH)
Mozda troluju ?
Opusteno bih mogao da se slozim za Evolve
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto je s alien,the division,witcher,the order,bloodborne…Sta to,nevalja ili sto.Svaka cas evolve i stvarno znam da ce da bude jako dobra igra,ali morase gledati siroko i sve
Nemci hvale svoja nemacka sranja nista cudno ali svaka cast za
Najbolja PS4 igra
The Evil Within (Bethesda Softworks/ZeniMax Germany GmbH)
ispada da je onda witcher 3 tesko srane kad je risen 3 bolji
Risen 3 nisam video, The Witcher 3 sam video i ne znam šta RPG mora bolje da uradi da bi bio bolji od te igre. Plus sama veličina. 14x veći od TW2… Imagine that!!!
Sve ostale igre su SP, ja preferiram MP, a nisam jedini, ostale igre jesu za uživanje, pređeš jednom i to je to, ali ovo je stvarno, možeš igrati kad god (Evolve related). Ali se ne može igrati bez ekipe, jednostavno, ne može.
Eto zato i imam ps4…da imam s kime igrati takve igre