Games with gold October

Opa. Sve je manje razloga za Gold i PS+, posebno ako ne ovisis o mp.

Jako los mesec.

Fini PC… Free MP 4 all…

Sve ok sto kazes, ali kako 50 e mjesecno? Nesto si pomijesao. Valjda je oko 10 e ps+ pretplata za mjesec dana.

Ocigledan lapsus. A i nije toliko. Moze biti ali i ne mora. Mislim da je nas izaslo 40$ podeljeno na dva dela = 20$ tj 1.6$ mesecno. Nije tako strasno iako su XO igre realno krs, da kazemo da u toj varijanti ā€œvrediā€ ako se pojavi par nekih indie igara godisnje koje jos i odigras.

Ja sam moj Gold platio 36$ za 12 meseci, naŔao kod na popustu. Skoro bio i za 26 negde, video na reddit-u. A da su igre sranje - jesu. Čekam Ryse, ali MS se stisnuo, živ ne da ko devojka na prvom sastanku.

Ma da, uvek je bilo i jeftinije, nego bas tada kada je meni trebalo nema… kad naleti treba iskoristiti, bude i ispod 30$ sto nije strasno pogotovu ako se podeli sa nekim trosak.

Full cena je naravno ono kako su MS i Sony zamislili, a to je vec diskutabilno da li vredi cene jedne AAA igre. Eventualno za nekoga ko voli indie naslove.

Za pare koje das, i nisu toliko lose… Cini mi se da je pre neki mesec bio i The Crew :slight_smile: Sasvim ok za 1.6$ :slight_smile:

1 Like

Ubodu jednom u godinu dana. Plus, upalio sam taj The Crew i ugasio ga, ultra dosadna i ružna igra, kao da je 360 port. Dok ne pukne Ryse, niŔta :laughing:

2 Likes

Pa ne znam gde cu sad pored Horizona 3 da igram Crew. A imam i NFS preko Acces-a.

Ma, postali smo razmazeni. Hocemo za 1.6e sve.

Ma nisam ni rekao da se treba ona igrati pored ovih… Ali smatram da je sasvim ok za te pare… Upravo to, razmazeni smo :slight_smile: Hocemo Forza Horizon 3 i Fifa 17 da budu sledeci mesec, a onaj iza da bude BF1 i Mafia 3 :slight_smile:

Ja bih bio zadovoljan samo Star Wars na ea access da dodje

Ryse odigrao pola sata i obrisao. Ne da mi se nije svidela, nego neÅ”to. Jest lepa k’o slika, ali džaba…

Meni Ryse isto nije bio bas nesto…pogotovo kako su ga svi hvalili. Odigrao sam ga do kraja, ali da je bio malo dulji, mozda i ne bi.