Games with gold October

Opa. Sve je manje razloga za Gold i PS+, posebno ako ne ovisis o mp.

Jako los mesec.

Fini PCā€¦ Free MP 4 allā€¦

Sve ok sto kazes, ali kako 50 e mjesecno? Nesto si pomijesao. Valjda je oko 10 e ps+ pretplata za mjesec dana.

Ocigledan lapsus. A i nije toliko. Moze biti ali i ne mora. Mislim da je nas izaslo 40$ podeljeno na dva dela = 20$ tj 1.6$ mesecno. Nije tako strasno iako su XO igre realno krs, da kazemo da u toj varijanti ā€œvrediā€ ako se pojavi par nekih indie igara godisnje koje jos i odigras.

Ja sam moj Gold platio 36$ za 12 meseci, naÅ”ao kod na popustu. Skoro bio i za 26 negde, video na reddit-u. A da su igre sranje - jesu. Čekam Ryse, ali MS se stisnuo, živ ne da ko devojka na prvom sastanku.

Ma da, uvek je bilo i jeftinije, nego bas tada kada je meni trebalo nemaā€¦ kad naleti treba iskoristiti, bude i ispod 30$ sto nije strasno pogotovu ako se podeli sa nekim trosak.

Full cena je naravno ono kako su MS i Sony zamislili, a to je vec diskutabilno da li vredi cene jedne AAA igre. Eventualno za nekoga ko voli indie naslove.

Za pare koje das, i nisu toliko loseā€¦ Cini mi se da je pre neki mesec bio i The Crew :slight_smile: Sasvim ok za 1.6$ :slight_smile:

1 Like

Ubodu jednom u godinu dana. Plus, upalio sam taj The Crew i ugasio ga, ultra dosadna i ružna igra, kao da je 360 port. Dok ne pukne Ryse, niŔta :laughing:

2 Likes

Pa ne znam gde cu sad pored Horizona 3 da igram Crew. A imam i NFS preko Acces-a.

Ma, postali smo razmazeni. Hocemo za 1.6e sve.

Ma nisam ni rekao da se treba ona igrati pored ovihā€¦ Ali smatram da je sasvim ok za te pareā€¦ Upravo to, razmazeni smo :slight_smile: Hocemo Forza Horizon 3 i Fifa 17 da budu sledeci mesec, a onaj iza da bude BF1 i Mafia 3 :slight_smile:

Ja bih bio zadovoljan samo Star Wars na ea access da dodje

Ryse odigrao pola sata i obrisao. Ne da mi se nije svidela, nego neÅ”to. Jest lepa kā€™o slika, ali džabaā€¦

Meni Ryse isto nije bio bas nestoā€¦pogotovo kako su ga svi hvalili. Odigrao sam ga do kraja, ali da je bio malo dulji, mozda i ne bi.