Gamertag i profile pitanje

Pozdrav ljudi…imam pitanje…planiram prodat x360 i sad me zanima:
1)Ako obrišem svoj profil(gamertag) u opcijama da li ga mogu vratit bilo kada i bilo gdje( tu mislim na neku drugu novu/rabljenu konzolu)

1. Ako je pod 1, pozitivan odgovor kako to izgleda u praksi- odem na download profile i treba upisat email i šifru ili treba čekat mjesec/ima da oni to provjere bla bla i da ga vrate

2. I najvažnije pitanje - Na hardu imam instaliranu igru, ako obrišem taj profil neće ostat ni jedan, da li igra ostaje na hardu pa će pri pokretanju tražit izradu gamertaga ?

JUUUPI proradio je enter !!!
…Hvala

Ako imas Xbox Live onda se samo logujes i skines. Ili ga prebaci na USB i posle na drugoj konzoli ga samo prebaci…

1. Moci ce da se igra preko Guest naloga ali nece biti cuvan Gamer score.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ne kuzim te, misliš kad kupim drugi box na njemu se logiram ?
Kako da ga prebacim na USB ?

Ovako, profil možeš da obrišeš sa konzole, ali ga možeš posle skinuti kad hoćeš, samo da ne zaboraviš mail i šifru koju si koristio pri kreiranju profila. ako te mrzi da pamtiš mail i šifru, možeš profil da prebaciš na USB, pa da ga vratiš u bilo koju konzolu kada hoćeš. Prilikom brisanja profila te pita da li želiš da obrišeš sve vezano za njega (save-ove, ako si sačuvao neki snimak u nekim igrana, screenshotove, itd.), ali ti u HDD i dalje ostaju instalirane igre.

Prebacivanje profila na konzolu:

Odjaviš se iz profila, pa ideš u settings>storage>profiles, selektuješ tvoj profil i imaš tamo opciju Delete i Move, ideš na Move, odabereš USB i to je to

Imaš ovde sa slikama: Delete Xbox Profile | Download Xbox Profile | Move Xbox Profile & Gamertag - Xbox.com

Hvala
Budem preko vikenda to sredio, molim vas da ostavite temu još par dana otvorenu

Može lock, danas ga prodao :slight_smile:

Sad se čeka koji tabor će prvi izgubti bitku sa piratima, onda prelazim na njega :smiley: