Game pass ultimate i izbor igara

Pozdrav drustvo. Nije me bilo bas dugo posto sam skroz batalio gaming, rasprodao sve konzole i pc i prrsao na neke druge stvari u zivotu… Elem, sada mi treba vasa pomoc opet. Pre neki dan uzmem xbox one s iz radoznalosti da vidim da li cu zainteresovati svoju cerku (4) za igranje… posto nemam ni vremena ni zivaca da vijam igre po oglasima i sakupljam kolekciju uzmem game pass premium jer sam negde procitao koje beneficije sve se dobijaju uz njega… i tako krenem ja skidati forza5 posto je htela da “voza auto” i usput skapiram da postoji cloud gaming i sta je ustvari to…predjem momentalno na ultimate…auuu moga iznenadjenja… ostao sam negde do 4 ujutru listajuci i isprobavajuci sta sve ima… Bukvalno kao da sam iz pecine izasao nisam mogao da verujem koliko je gaming otisao daleko… E sad mene zanima posto sam dugo van svakog toka da mi neko napise koje bi igre bile zanimljive za mene i nju prednost dajuci nekim platformama tipa rayman i igrama 1p vs. 2p da mozemo zajedno igrati. Bitno mi je samo da je njoj zanimljivo…hvala na odgovorima

1 Like