Pozdrav ljudi novi sam ovde na sajtu, citao sam ovo za ARG region, imao sam game passove po 3 meseca preko KP ( das svoj mail i sifru ) radilo sve najbolje, kupio sam XBOX S sa 3 meseca game passa uz xbox, on sada istice hteo sam uzeti preko KP opet, ima dva pozitivna prodavca ( Misa i neki momak iz Krusevca). Jel moze neka pomoc sta raditi, kupovati preko njih ili neki drugi nacin, hteo sam kupiti 12 meseci al vidim da ima uz 12m i 1m gratis, hteo sam kupim jednom i miran sam godinu dana, svako dobro i pozdrav svima!
Sada sam procitao da se napravi nalog na Turskoj regiji, i da se konvertuje live u ultimate game pass, da li to konvertovanje i dalje radi i da li treba XBOX da bude isto Turska regija ili samo nalog? Pozdrav
Ja sam prošle godine prvi put upao u svet xboxa i svega toga, pa sam platio tome iz Kruševca gamepass ultimate godinu dana(nisam imao vremena ni živaca da čitam sve), i sve je proteklo ok što se tiče komunikacije i svega, e sad ako imaš vremena i volje da pročitaš ovde upustva ima dosta ali se to menja s vremena na vreme.članovi ovog foruma su i više nego voljni da pomognu ali u suštini bolje je sve pročitati
Znam da su voljni, citao sam sve, za game pass je fora da se kupi live za tursko trziste uz nov nalog sa tog trzista i kupiti za mesec dana ultimate game pass i to se automatski konvertuje medjutim taj live vise ne postoji sad je core i ne znam koja je prica… i ja sam do sada kupovao na KP ali vidim ovde post da se ukida game pass u jednom trenutku pa sam skeptican jer bih kupio za godinu dana.
Nisam nikako kupovao kako je sad jer mi još nije isteklo kad sam uzeo GP tom metodom konverovanja live golda u GP.
Gold više ne postoji ali može se i GP Core konvertovati tako da se proces ne mjenja. Ono što se promjenilo je da ne konvertuje više 1:1 što zači da nije povoljno više kao prije. Prije si mogao kupiti live gold 12 mjeseci i jedan mjesec GPU i konvertovalo bi ti u 13 mjeseci GPU. Sad je drugačije malo, be tnam tačno ali tipa konvertuje ti to u 5-6 mjeseci
Neki su kupovali i EA Play i to konvertovali sve može, a beki dodaju karticu i plaćaju mjesec za mjesec karticom. Neko če se već javiti šta je najpovoljnije.
Pa znam zato i kazem, core sada uzima 3:2 kupim za god dana a dobijem pet meseci… najbolje se isplati preko KP, preko KP sam kupovao i fifu 24 i game passove bilo sve ok.
Kopiram ti 3 posta sa drugog foruma šta su ljudi radili u maju:
ako probam 12 meseci Xbox Live Gold-a (GP Core) na turskom regionu - https://www.cdkeys.com/xbox-live/12-month-xbox-live-gold-membership-turkey,konvertovati u Ultimate, to će ispasti 9 meseci ukoliko je tačna konverzija 3:2.
VPN-om preko telefona ubaci kod, a konverziju probaj preko konzole i kartice. Ako neće preko kartice onda kupi 1 mesec GPU kod i isto preko
GPU, mesečno plaćanje preko Turske, 210 TL (6 €), taj nalog možeš da koristiš i za igranje na PC računaru. Mislim da povoljnije nema od kada su povećali cenu za EA Play
Имаш на гамиво за 1970дин 3 месеца гпу Турска, а можеш и гп коре конверзију да радиш, фазон 6 месеци преко Гамива, Турски регион, испада 2800дин, спојиш са оних 3 месеца гпу и имаш 7 месеци за 4770дин