Game Of The Year 2013 XBR Edition

Jos krajem decembra je okacen poll, a kako je 2013. (vec odavno) prosla vreme je da se zatvaraju teme i zvanicno objave pobednici :slight_smile:

RPG Igra Godine - DIABLO 3

Pokupivsi 68.63% od ukupnih glasova, Diablo 3 se zasluzeno nasao na prvom mestu.
Posle njega dolazi Ni No Kuni sa 15.69% i The Legend of Zelda: A Link Between Worlds sa 7.84%.

FPS igra godine - METRO: LAST LIGHT

Nastavak popularnog Metroa 2033 je pokupio 26.32% ukupnih glasova,
dok je na drugom mestu Bioshock: Infinite (19.74%) i na trecem Call of Duty: Ghosts (18.42%).

Sport igra godine - FIFA 14

Sa 52.78% glasova na prvom mestu se nalazi FIFA 14,
dok je NBA 2K14 na drugom (29.17%) i PES 2014 na trecem (11.11%).

Racing igra godine - FORZA MOTORSPORT 5

U ovoj trci pobedjuje prva racing igra nove generacije, Forza Motorsport 5 sa 51.06% glasova.
Drugo mesto zauzima PS3 eskluziva Gran Turismo 6 (19.15%) i trece GRID 2 (17.02%).

Hack ā€˜n’ Slash igra godine - GOD OF WAR: ASCENSION

Potpuno zasluzeno prvo mesto, sto dokazuju 37.74% svih glasova.
Na drugo mesto dolazi novi Devil May Cry sa 33.96% glasova.
Trece mesto dele Ryse: Son of Rome i Metal Gear Rising: Revengeance (9.43%).

Action Adventure igra godine - TOMB RAIDER

Nesumnjivo je da se mnogima svidela nova Lara, jer je reboot dobio 41.56% glasova.
Na drugom mestu je igra koga nikog nije ostavila ravnodusnim - The Last Of Us (28.57%),
a na trecem Assassin’s Creed IV: Black Flag sa 20.78%.

TPS igra godine - GRAND THEFT AUTO V

Cim je izasao, znalo se da ce pokupiti mnoga prva mesta i nagrade, pa tako je i ovde.
Na prvom mestu GTA V sa 72.86%, drugom Dead Space 3 (12.86%)
i trecem Gears of War: Judgment (10.00%).

Platform igra godine - RAYMAN: LEGENDS

Ove godine smo dobili odlicne platformske igre, a najvise nam se svima svidela Rayman: Legends
koji je dobio 82.46% glasova. Drugo mesto je zasluzio Ratchet & Clank: Into the Nexus (8.77%)
i Super Mario 3D World (7.02%) na trecem.

GTA i Rayman se znalo odmah ko ce biti prvi u kategorijama, ali Adventure Game nisam ocekivao ovakav obrt :slight_smile:

Bas mi drago u FPS da je Metro: Last Light pobedio…

Rayman je apsolutni pobednik za proslu godinu,bez premca :smiley:
Dugo nisam uzivao u tako dobroj igri.

Pa dobro, Last Of Us je dobar, ali nije baÅ” svima legao, dok Lara većini jeste :slight_smile: A i nemaju svi PS3 pa da igraju Last Of Us :slight_smile:

mmm da :slight_smile:

@aLx, fantasticno si sastavio temu :slight_smile: Slazem se oko 95% sa ukupnim ocjenama :smiley:

Sent From: ā€œNeitherworld, Peaceful Pinesā€

Interesantno je da je Forza pobjedila sa 50+ % brojem glasova, a na ovom forumu ni troje ljudi je nisu igrali :smiley: Ugl. sa svim se slazem

Ako ako, i Tomb Raider i Last of Us su fantasticne igre, svaka na svoj nacin. Jednu je radio Naughty Dog, a drugu kao da je radio Naughty Dog. Kako god okrenes, mi smo bili na dobitku. Jedino me plasi sto je toliko prokleto skupo praviti takve igre, pa vidite da je TR jedva zaradio nesto… plasim se da su ovakvi single-player spektakli u izumiranju.

Jbg kada je COD mainstream koji samo stancuje pare, jbg sad… Zalosno za kvalitetne igre koje su mnooogoo bolje nego bilo sta od mainstream brainless pucacina

Sent from my HTC One X using Tapatalk

NIsam igrao ni jednu od prve 3 FPS, ali sam se nado da ce Crysis 3 biti medju prve 3. :confused:

meni je drago sto je vas troje koji na forumu imate x1 zauzelo 50% glasoiva za forzu 5 :smiley:

@Akiris, ma nije to, nego ljudi jednostavno meni veruju :wink:

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

I meni je vise nego drago sto je Metro dobio titulu najbolji FPS,definitivno smo ti i ja ā€œpovukli noguā€ sto se glasova tice…:smiley: (salim se)

Mozda nije najbolja/najlepsa ali mi je jednostavno najkvalitetnija i najigrivija igra u prosloj godini,znate onaj osecaj kada vam neka igra onako bas,bas legne…Sto bi rekli ā€œko budali samarā€ā€¦Ove ostale sam igrao cisto da bi ih odigrao a ovu sam bas zeleo da igram…

I ima daleko dobru pricu…
Sada samo cekam da se pojavi nastavak i to na next gen-u… :*(ma ljubi ga deda)