G2A Servis

Pozdrav drustvo,

par puta sam kupovao PS kartice i igre preko G2A servisa i sad sam se nesto namerio na PS+ US, posto mi je PS nalog registrovan na Kaliforniju :smiley:

Sad veoma lepo zvuci ponuda kod njih koja je 47E, dok je na amazonu ista kartica 61Eā€¦
Citajuci reddit naisao sam na dosta negativnih komentara.

Generalno, kakva su vasa iskustva sa G2A?

I ako sam u pocetku poslovao sa njima i utisak je bio pozitivan na kraju je ipak sve tacno i krajnji utisak je Negativan.

U slucaju zajeba a da nisi placao preko PayPal-a i uzeo Shield zaboravi i na kintu i na tu stvar sto si uzimao.Dok ako ne uzimas preko PayPal-a, a uzeo si shield racunaj 10 dana natezanja u slucaju zajeba.

Ja sam sebi rekao nikad vise nista preko njih.

Ja sam uzeo gta 5 tamo i sve je bilo ok.

Pih, hvala na brzom odgovoruā€¦
No ako pogledas sa strane matematikeā€¦
Imam PayPal ( pala peja :smiley: ) + 3E za shield = 50E, opet 11E manje od amazona :slight_smile:

Ja sam kupovao neke steam igre, csgo kljuceve i csgo skinove ,a mislim da sam uzimao i steam wallet.Sve je bilo kako treba,nesto placao paypal nesto karticom, ali uvek sam uzimao onaj shield ne kosta mnogo (3e ako uzmias samo jednom,1e ako uzimas kao member),nije lose.Sve u svemu samo uzmi shield i ja mislim da nema sanse da te neko za*ebe za bilo sta na g2a.

Tjah, ne mogu da se zalim mnogo. Hteo sam da placem kada su skoro ukinuli PSN sekciju, pa su je vrstili. G2A vidim kao nuzno zlo. Glavna fora je da kodove koje kupis odmah aktiviras na bilo kom nalogu. Sami nalozi su izgleda bezbedni od banovanja, ali kodovi znaju da ā€œisteknuā€ (kako i zasto ne smen ni da pomislim). Nije to bezizlazna sitacuja ali frustrira sto moras da se cimas sa njihovom podrskom i cekas da ti daju drugi koji radi. Pomaze malo ako imas shield aktivan, ali ti ne garantuje brzu rezoluciju bez kontiranja sellera, na zalost. Vidim da se i sami selleri dosta zale, posle ostrijih kriterijuma gde je kupac zasticeniji sto stoka od kupaca obilato zloupotrebljava.

U poslednjih nekoliko kupovina, nesto zeza i procesiranje placanja pa ā€œvrtiā€ processing iako su pare vec legle u wallet. Inace, kupuj iskljucivo preko G2A coina tj walleta jer je znatno manja provizija nego recimo preko paypal-a.

Naravno, mogu da lupim kodove i preko amazona, ali je takondosta skuplje. Obrati paznju i na to da su UK kodovi cesto jeftiniji. Da ti kazem za taj isti 365 dana Plus, bio je 31e pre neki dan za UK.

I makni Kliforniju sa svih naloga, od kako su uveli pdv za online.

1 Like

Ja za sada pozitivna iskustvaā€¦ Uzimao fifu 17 zimus, ac unity, live pretplatu i stvarno nikakvih problema nisam imaoā€¦

Ja cak ni g2a shield ne uzimam

BaÅ” sam uzeo EA Access 12 mjeseci za 20 evrića. Sve proÅ”lo u najboljem redu. Bagatela. :slight_smile:

1 Like

Znači stižeŔ nam za Titane?

Skida se. :slight_smile: Par dana da se uŔtelim sa singleplayerom i stižem! :sunglasses:

1 Like