FUN vol. 3

me_irl after mexican food :smiley:

If it looks stupid but works it ain’t stupid :smiley:

KISS princip brate

Keep it simple, stupid

[SIZE=5]NEXT. GEN.[/SIZE][SIZE=5]
[/SIZE]

Meni se ovo dešavalo i na ps3ci i na xbox360 u GTA igrama. Kontam da isto može da se desi i PC-ju ako igra ide u 4k rezoluciji.

Mozda na 4K ako nema dovoljno vrama, al ovo je na 1080p na XO

Ma lik igra online tj na Live-u. Vjerovatno ima sporiji net pa mu zato sporije ucitava. Znam sta mislis ali izgleda da se odredjeni dio tekstura ucitava s servera. Kod mene je isti to bilo na x360 ali samo dok sam na Live-u i idem jako brzo. Ista cesta, isto gotovo sve samo singleplayer i nikakvih problema (ako mi je cd2 instaliran na usb)

Isto tako sam i ja razmisljao (i to ima logike) ali izgleda da nije tako i u praksi. Kazem ti, isti slucaj i kod mene. Vjerujem da je uredu sve ko ima neki dobar net - kao ti ili vlado.

Istovremeno imaju i net brzi od svjetlosti pa neke vec ucitane teksture nestaju, gube se u vremenu i prostoru.

badum tss

Yeah, no, teksture se definitivno ne ucitavaju sa livea, davno nisam cuo vecu, nepotvrdjenu glupost.

Nisi nikad bio na Live-u, nisi nikad imao Xbox 360 a da li si ikad igrao GTA V - ne znam. S tim u vezi, nema razloga za tvojim upadima, pametovanjem i dr. Da ja nisam testirao i imao isti slucaj nista ne bih rekao a ti, koliko znam, nisi upoznat s Live-om i na kom principu se vrsi ucitavanje tekstura kad vide desetina ljudi igraju na 1 serveru. Nije to CoD, medo!
Ovo je zadnja poruka na tu temu, ako ti je smjesan klip smij se ali drzi se teme, sve posle ovog se brise jer se drzimo teme. Ako cemo raspravljati dalje pravimo posebnu temu za to, nikakav problem.

Jesam ja jedini pugu? Pa ne kapiram o cemu se radi. A ni snimak mi nije jasan. Da to nije paintball?