FUN vol. 2

:smiley:

U cast Valve-a i trenutnih desavanja sa uvodjenjem placenih modova :

Valve da zgreši? Nemoguće… Biće smak sveta. Gaben, you have failed us. :smiley:

A bas juce sam stigao do prvog bonfirea u Lordranu. Nisam imao hrabrosti za dalje :smiley:

Sta reci? Koju posluku porati?

Zasto me nakon ovoga ziga u zeludcu? Pored ovog i 50 nijansi sive je melem.

[ATTACH=CONFIG]13249[/ATTACH]

https://youtu.be/KfANs2y_frk

Na zalost nista nece promeniti tako lako. Posto i da naplate majcu 50e jedina razlika je sto ce kompanija da uzme jos vise para!
Lakosta kosta u proizvodnji od 2-5e pa ti sada vidi koliko oni masno zaradjuju!

[ATTACH=CONFIG]13250[/ATTACH]

Izgleda da je sad baš kul mrzeti Valve :smiley: Ova slika mi je *****o urnebesna :smiley:

Kad smo kod te teme:

Da, jeste :smiley: Da vidimo možemo li da odložimo HL3 do 2552, taman da Covenant igra tu igru :smiley:

Da pocnemo onda.

03.2034 :smiley:

Volvo se izvadio iz rupe.

Najsmešnije mi je kada uzimaju scene iz intervjua i prevedu tako da napale ljude, kao što su to uradili sa Gabenom. Tako su radili i sa Miyazakijem za anime, što je izazvalo urnebesne reakcije :smiley:

Ovo je pobedilo :

:smiley:

Ima jos inserta, neko je okacio 10-15 gifa u nekoj temi na NeoGAF-u :smiley: Also:

Šta misliš gde sam video prvi put taj gif? :smiley: I opet se par ljudi napalilo :smiley:

Nego, ne znam koliko vas je gledalo Key And Peele, ali su imali neke dobre fore na Comedy Central. Jedna od onih interesantnijih je sa Luther, The Anger Translator.

A onda je Obama uradio ovo:

Po meni je ovo genijalan marketinški potez, ali je i opasna fora, jer u osnovi kaže da se sprda sa protivnicima :smiley: