Dobri su Key & Peele. Zanimljiv spoj i dobro upotpunjuje jedan drugome stil. Mada kod nas iz nekog razloga (pretpostavljam da je ovaj cc extra mađarski,poljski ili tako nešto) uvek sve kasni pa repriziraju jedno te isto do iznemoglosti.
Cc su nekad bili strašno dobar kanal, ali ko sve kapitalizam i pošto dolaze uz basic cable sve više propadaju i postaju samo usputna stanica komičarima do uspeha.
Ode Colbert, ide i Stewart ubrzo verovatno na neku privatnu stanicu. A meni lično se povraća kad vidim onaj Mađarski i onaj drugi Ex yu stand up.
Još ovi naši dođu i uglavnom čitaju fore napisane na papiru, ne mogu ni da se iscimaju da ih nauče napamet. O nekom improvu, ili freestyle-u i da ne pričam
Ovo što ima na SBB je CC Extra, tj. program gde se sve reprizira do iznemoglosti. ****te, South Park je sad napredovao dalje od onih *****ih epizoda sa XO VS PS4, to su pustili 10000 puta, i više ne mogu da ih gedam a da mi se ne smuče. A o tom “stand up” da ne pričam. Key And Peele su jedino što valja otkad su prestali sa Daily Show i Colbertom, koji su kasnili po 2 nedelje do 3 meseca iza aktuelnog, ali, opet, mogao si da se nasmeješ oko nekih gluposti. Sad i ne palim CC.
Da da, neki najniskobudžetniji cc mogući.
Jbt ajd razumeo sam što kažeš kad kasne daily show i colbert report po par sedmica, jer oni su kao neka ekskluziva tu i creme de la creme.
Ali ovo repriziranje hebenih reklama po pola godine mi je win.
Ista stvar i sa foxom, do skoro reklame PREMIJERA PREMIJERA the strain. Odgledam pilota, onako učini mi se fino, progooglam kad ono odavno snimljena čitava sezona lolol
^
Molimo i mi tebe da se vratis jednu stranu unazad i pogledas zadnji post
Ne pratis Strefi, ne pratis.
Godine jbg…
Omatorio si nema,mozes da se zenis sad ili bolje nemoj kad malo bolje razmislim
HAHAH
Ova ti je dobra imas
Taman se smirio, a ti bi da opet prodaje konzole? Đe će ti duša?
Valjda je red da nauci da uskladi zene i konzole i da uziva u zivotu a ne ovako da uvek jedna stvar trpi
E, a zamisli sad ovo: To verovatno neko… Zamisli kakva bi osoba to uradila… Kad se setim onih “silikonskih kraljica” ništa me ne može zaprepastiti.
Nemojte tako, one su samosvesne, savremene, emancipovane, sposobne i nezavisne predstavnice svog pola…
Skangrba i grbohod! Glavom i bradom
Nekad Djeljana a sada srpska majka :+
“Nekada davno pre Duce Šiptara, moga oca Arkana i malo poznatog Hajrudina”, napisao je Vojin.
Brate ovo uopste nije ona. Fake.
A sto je ti branis