Full hd

ok budem vam postavio

Moras sam to da podesis kako ti odgovara za svaki tv je drugacije,recimo na mom tv-u tih 45 je malo tako da sam moras da ceprkas po tim postavkama dok ne ubodes pravu konbinaciju za tebe.

Moras sam to da podesis kako ti odgovara za svaki tv je drugacije,recimo na mom tv-u tih 45 je malo tako da sam moras da ceprkas po tim postavkama dok ne ubodes pravu konbinaciju za tebe.

Upravo tako. Kod mene je sharpness na 42 i tako mi je slika najbolja. Nije ni preostra, ni premutna. Vidi preko net-a, koje su postavke drugi ljudi stavili za tvoj model TV-a, pa na osnovu toga, odredi sta ti vise odgovara.

sorry ako je losa slika ali evo ja na slici vidim ono stotrebate vidit pogledajte rub slova usput slikano je u mraku i sa iphoneom

Ovo mi lici kao da je do ostrine. Posto ja nemam opciju Edge Enhancer, probaj da je ukljucis, ako je imas, i vidi da li je bolje. Ukoliko nije, jedino ti preostaje da rucno podesis ostrinu, pa vidis sta ti najvise odgovara. I sam si rekao da je bolje od kako si povecao ostrinu, pa podji od toga.

ok ja takodje nema opciju edge enhancer jer moj tv to radi automatski pa nemogu da je mjenjam

Znaci jedino ti ostaje rucno podesavanje. Cackaj malo, zezaj se, pa javi sta si uradio kako bi moderatori mogli da lock-uju temu. :wink:

jos me sam zanima dali da display discovery bude enabled ili disabled nako odgovora moze lock

Stavi na enabled, to je recommended.

Edit: Ovako izgleda kod mene, sorry ako je losija, 5 MP mi je kamera.

Evo gle kak izgleda kod mene

dali je to dobro tako i dali da ju poostrim ili zamutim

Meni deluje ok, ovako sa slika. Ako tebi ne deluje ok, onda ces morati jos malo da se igras sa podesavanjima. Kazem ti, najbitnije je da li je tebi ok i da li tebi odgovara.

Ma meni je isto dobro ali mislim ako se moze bolje pa da bude bolje e a na koliko ti je boja na tv-u posto vidim da ti je odlicna boja

Ukoliko je tebi ful, onda samo cepaj igre i uzivaj. :wink: Meni je Xbox povezan sa VGA prikljuckom, ne na HDMI, tako da mi radi kao monitor. Od uvek ga tako koristim, nemam pojma zasto. :smiley: Sto se boja tice, na TV-u mi je podeseno na Siroko. Posto imas Smart TV, trebalo bi da imas opciju i za boje. Opcija koju LG televizori imaju je Picture Wizard i pomocu nje sam namestio bukvalno sve na TV-u, od boje, pa do ostrine. Baci pogled, mozda i tvoj TV ima neku opciju za kalibraciju.

da da meni je hdmi prikljucen i da tv mi pise FULL HD

To je to onda, jedino ti preostaje da se igras sa opcijama i da namestis po svom ukusu, ukoliko ti nesto ne stima. Baci pogled kakve su opcije drugi ljudi stavljali, za tvoj model TV-a. Sigurno ima na net-u. A da, TV je koje marke, ako nije tajna? :wink:

panasonic

Ekstra. Naime, kao sto ti rekoh, moraces malo da se pozabavis sa opcijama, ukoliko ti nesto smeta. Mada, sa slike, meni deluje kao da je sve u najboljem redu. Ukoliko budes imao jos neka pitanja za mene, posalji mi PM, i ukoliko mogu, rado cu ti pomoci. A temu prijavi za lock, kada god budes hteo.

OK Hvala ti puno za pomoc Tebi i Gospodinu Coveku :da: Ja sam dobio sto me zanimalo a ako mi jos sta bude trebalo u vezi ove teme polst cu vam PM jos jednom hvala.Moze Lock

Oki, posteno :slight_smile: