Odmah da napomenem da sam po pitanju jtaga potpuni laik i u svemu ovom sam nov ali imam problem pa bih zamolio iskusnije clanove ako mogu da mi pomognu da to resim,
Problem je sledeci: verzija FSD mislim da je 2.27 koristim externi hard 1tb i na njemu imam oko 100tinak igara ali kada upalim xbox i odem u xbox games tu mi prikazuje po 2 ikone od svake igre iako znam da imam iskljucivo samo jednu, xbox pored toga radi savrseno bez ikakvih problema ali to me strasno nervira pa ako neko zna resenje pomozite, hvala!!!
uzmi obrisi putanje za skeniranje, pa ugasi konzolu, upali opet i onda zadaj ponovo putanje i vidi onda kako ce da radi. Imas u jtag podrska delu kako se namestaju putanje, objasnio sam u slikama sve
Ova varijanta je dobra, sada ce da vidimo sta se desava.
Kes mu je pobrljavio, koji je folder za kes u FSD ?
@studiovpc jer ti se desavalo to ?
jeste ali samo ako imam duplo igre na usb i na hdd, pa izbrisem sa usb-a recimo ona i dalje ostane vidljiva a nema je fizicki iako prodje scan opet… zato me sad i zanima sta je kod njega problem kad ih ima samo na externom
e da i sad recimo hocu da izbrisem tu koja prikazuje da je na usb idem na delete, pise lokacija USB izbrisem je ja on mi izbrise i onu sa internog isto
Problem resen obrisao putanju ugasio upalio zadao putanju i sada je sve ok, puno hvala!!!
Ovo je KES kada nadjem gde KESira i sta da obrise se dopunicemo post.
problem je resen uspesno.
hehe vidis kod mene je prikazivao i dalje kad sam to odradio, do duse ja nisam gasio konzolu vec odmah zadao pa isao na manual scan, mozda je trebalo zato sam i rekao…
e da nemoj da updateujes dashlaunch na 2.29 nikako ima bug da ne rade XBLA igre i DLC-evi, cekamo svi novu verziju
problem resen