FS3 mi ne vidi usb.U file manageru se vide sve igrice a u game se ne vide slike.Probao sam sve,prije mi je radilo a sad mi se izgubilo.Ni jedan usb neče prikazati a neznam zašto.Dali neko zna kako to riješiti?
Ili je crkao USB HUB na southbridge ili otislao jack. Ispostuj formu za postavljanje pitanja! Ne znamo koja konzola ako je PHTAT to nije nista novo za njih cak i HDMI ode.
Sent by iPhone 5*
Radi se o externom disku i sve je radilo normalno.Odjedamput je u fs-u nestalo igrica,Napravljen je update dashboarda i na novo fs-a.U fs manageru se videi hard i usb ali u igrama ih nema.
Ubaci ponovo putanju od igara opet evo slika gde je to
pogledaj tutorijal OBAVEZNO http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=3552
Sve sam to več uradio i u content settings se usb vidi a vani ih nema.To i je najčudnije u svemu.Sve radi a u games ih ne vidim.Vidim samo sa hdd1 igre
restartuj FSD dok je hdd vec povezan ne da ga naknadno bodes kada se vec upali FSD, u tom slucaju nikada u GAMES neces da vidis nista a videces sam uredjaj posle
ako ti i tada ne radi, lepo FSD instaliras iz pocetka pa sve lepo podesis, nema druge
ili da ga resetuje preko XBOX home da ponovo udje u FSD onda bi trebao da ucita sve putanje opet i da potrazi nove igre.
na to sam i mislio da restartuje FSD ne konzolu, napisao bih obrnuto da je
Kako da resetujem preko xbox home,ako nije problem da mi objasnite
Pritisnes XBOX dugme gde se pali kontroler i onda ona prva opcija i on uradi reload FSD-a.
Da li ti stoji u opcijama Manual scan ili Automatic(za putanje igara) ?
aha,to sam probao več neznam koliko puta.imam automatic scan.Jednostavno ne prepoznaje usb.probao sam zamijenit FSD,nanovo sve u dash-u ali jednostavno neče prepoznat.Izgleda kao da je sve ok ali kad idem u game ne pokazuje ih,ne pokazuje ni drugi usb koji je prije pokazivao tako da mislim da je negdje u dash-u problem,ili?putanje su sve ok jer je prije radilo
a da ti nisiu medjuvremenu taj HDD formatirao na kompu pa je on sada na NTFS i normalno da se ne vidi
jer kada vratis FSD iz pocetka mora da ga vidi pa da ne znam sta
a da nije switchovan library na favorites?
ima i toga na X samo, moj cuveni razgovor od 31 minut heheheheh
ali ako kaze da je menjao FSD i stavljao novi i da se isto ponavalja, nije onda to
Ništa od toga kolege,Sve sam probao ali…valjda se samo meni mogu desiti takve stvari
EDIT: Da nisi mozda promenio Scan Depth u podesavanjima i zato ne vidi? IIi si igre prebacio u jos jedan dodatni folder.
Ne mogu niti u Manage Game Patch da izbrišem usb.Možda da od tuda krenemo?
Uzmi lepo pekopiraj sve sa usb-a na pc, pa ubodi usb u konzolu. Klikni ono veliko guide dugme na sred gamepada, idi system settings, storage, odaberi usb, idi configure now, posle ga obrisi isto tu, mislim da se opcija zove remove memory unit ili tako nesto. Posle toga udji u FSD i vidi da li ti onda vidi USB. Ako vidi u file manageru, a i dalje ne vidi u Games, sta da ti kazem, nesto ocito radis pogresno, i jedino sto ti preostaje jeste da iz file managera pokreces igre.
Sve sam uradio kako si napisao,ali jednostavno ne vidi u Games i gotovo.Stvarno više neznam šta da uradim.Nisam od jučer u tome,samouk sam i puno sam toga uspio riješiti ali ovo nejde i nejde.Nije mi jasno.Kako da nanovo u game patch stavi da sve traži.Neda mi izbrisat
,a kad izbriše ponovo se vrati.Ako stavim bilo koju igru iz usb-a pojavi se u Games,ali je ponovo nemogu obrisat.Dali postoji neka opcija da se to sve obriše i na novo postave putanje?
Proveri i u drugim tabovima (Homebrew, Emulator, i koji jos ima, zaboravio sam), preimenuj folder u kome ti se nalaze igre, promeni scan depth, stavi sve na automatic, ako nece na automatic cekiraj samo xbox 360 games (ili kako se zove bese, Retail, tako nesto) pa vidi, eksperimentisi malo. Koliko je naroda imalo problema sa FSD-om, i nijedan nije ovako uporan, garantujem ti da si cackao nesto sto ne treba pre nego sto si pitao ovde