Freestyle Dash 3.0

Ja sam primetio da je usporen kod downloada covera(zavisi od nacina prikaza covera), kada odem u content i brisem ubacene putanje isto je spor, po meni previse, nisam uspeo da ga blokiram ali sam se nacekao.
Ostale funkcije su za sada funkcionalne.

Ako neko primeti neki BUG neka napise u ovoj temi, testiracemo ga

evo i mene da se javim posto sam obecao… elem ovako coverflow posto vuce omote sa drugog servera a ne ms-ovog primoran je da skida custom omote hteli mi to ili ne, ali bar ima omote za sve zivo (silent hill npr) ako je namesten FSD Flow mode kao u tsarijem fsd-u onda skida samo frontalni cover sa MS servera i to je ono kako je fabricki ali je slika mala… tako da smo za sada primorani na sporiji dl covera i ujedno kvalitetniji prikaz istih, mislim da je ok to, sem ovih custom covera ali sredice i to valjda… evo nekih shotova koje sam ja na brzinu napravio

naravno ja sam sam editovao skin a to moze svako ide se na skins pa na Y (customize) pa se podese boje po zelji inace je onako kao na prvom video-u plavo zut…

evo glavna novina pri ulasku zaokruzena, integracija za kinect

problem je sto nigde nema kursora tj ruke koja pokazuje gde ste na ekranu vec kliktanje tj ulazenje u meni tj selektovanu opciju je skorz bezveze, ali bar imamo integraciju sa kinectom sto je ipak nesto do sada je nije bilo, s obzirom da je prva verzija osecam da ce u sledecim biti ispravljeno…

dalje, glasovne komande su samo one sa liste koja se vidi na slici, open tray recimo je nema… no ajd ne mogu sve da integrisu odmah, ipak je ovo obrnuti inzenjering u odnosu na ms

e sad ono glavno COVERFLOW :smiley: koji stvarno prelepo izgleda, to je ono sto ce RXE doneti u buducnosti, moze se reci da samo korak blize RXE-u… ali eto omoti su custom evo vidi se Afro Samurai koji nije originalan kao i darksiders 2

postoje 3 moda prikaza omota, prvi je ovaj gore druga dva su na slikama ispod

i jos po neki shot…

naravno u svakom view-u moze da se okrece omot sa druge strane da se vidi back cover, za pohvalu naravno

kada se udje na neku igru ulazi se u dodatni vew mode koji prikaze pored omota prednjeg i zadnjeg i kratak opis igre

e sad tu dolazi ona mana da su neki omoti na drugom jeziku a ne engelskom, proed toga sto su custom a ne original, evo primera Ghost Recon novi…

malopre sam pomenuo omot za darksiders 2 da nije originalni evo poredjenja radi stari mod prikaza omota

a sad HOMEBREW sekcija konacno ima omote hehhehehe, XexMenu i SNES360 imaju omote hihihi

od prilike od novina taj coverflow je ono najbitnije i integracija kinect-a kako pokreta tako i glasovnih komandi, naravno to za sobom povlaci bugove ali verujemo da ce momci iz TEAM FSD-a ispraviti to sve u rekordnom roku, za sada mogu da potvrdim da je ova verzija sasvim upotrebljiva i ne pati od bugova koje su imale prethodne jer je to ispeglano, ali naravno tu su ovi novi… i to ce biti reseno vremenom

skinovi za sada ne postoje za novu verziju, ocekujemo da ce svi oni koji su pravili popularnije skinove za starije verzije izbaciti update skinova za verziju 3, za sada samo Default skin sa novim wallpaperima i stage-ovima…

toliko od mene

pitanja? :stuck_out_tongue:

Jel vazi onaj stari tutorial za update FSD-a?

evi ti najlaksi install

udji u MS dash
XexMenu
obrisi FSD ili Freestyle zavisi u kojije instaliran FSD i zapamti koji je tacno bio
nece sve da obrise ok je tako
ugasi xbox pa upali, ulazi odmah sam u ms dash
XexMenu
obrisi ostatak foldera tj ceo folder
napravi takav isti folder sa istim imenom ako je bio FSD neka se tako zove ako je Freestyle onda tako
prekopiraj novi FSD u isti folder
gasi i pali konzolu eto ga novi FSD 3

ili ucitajte FSD sa USB obrisite onaj na HDDu ubacite novi koji ima naziv FOLDER-a kao stari FSD ugasi i upali bez USB u novom FSD3 :wink:
Potrebno je znati FSD file manager :slight_smile:

a kako uci iz ms dash-a u XexMenu?

ma nece nikad da ga ucita sa usb-a jer launch.ini uvek ima da podigne prvo onaj sa hdd-a cini mi se, iako stavis launch.ini na usb drugi, opet lakse ovako nego da komplikuju sa usb-om i slicno… u ostalom neka proba ako hoce hehhehe, ima sto nacina kako moze, mozes i da skines hdd pa preko kompa i MODIO programa da ubacis, sve moze bre :smiley:

pa odes u games i udjes u xexmenu :smiley: god damn ovo ti je rgh 101 :stuck_out_tongue:

Jel ne moze celo to brisanje i kopiranje da se odradi preko total commandera i ftp-a? I jel treba neki backup da se napravi? Ako treba jel mozes da navedes koje tacno foldere da sacuvam?

Ne znam kako da izvedes to, jedino preko FTP koji ide preko xexmenu, imaces slobodu da obrises i ubacis nov fsd - verzije 3.
Probaj pa javi kako si izveo

Koliko vidim na realmodscene forumu fsd3 ima mnooogo bugova i dosta ljudi se zali na sve zivo. Tako da je mozda bolje da se saceka malo sa instaliranjem dok se neke greske ne isprave.

Iskreno , ja i ne primecujem neku razliku osim coverflowa. Bagove nisam primetio, sve sto je radilo pre ,radi i sada. Cak i vremenska prognoza koja u poslednje vreme nije htela da radi , sada radi, mada je to nebitno

@nabuko

pa bre do sada ti je svaki fsd bio beta, i svaki ima bugove, kao sto kaze DR ispod tvog posta sve sto radi i dalje radi, to sto ima po koji bug noviji resice se vrlo brzo bitno da nema nekih vecih bugova koji zezaju

ja sam stavio lepo fsd 3 i planiram da stavljam na dalje na svaki rgh koji odradim, ne vidim da bilo kako uskracuje funkcije, jos bolje sto ima kinect podrsku… kao sto rekoh ispravice se ovi bugovi vrlo uskoro…

Reci mi samo za backup. Koji foldere treba da sacuvam, posto bih probao fsd3, pa ako mi se ne svidja da se vratim na 2.2?

samo FSD folder ili Freestyle zavisi kako ti je ubaceno, i tako isto da nazoves i novi folder sa fsd3

A na realmodscene ima 3 fajla da se skinu, Freestyle3Rev58.TeamFSD.7z, F3Installer.7z i F3Installer.iso. Koji da skinem? Ili su sva tri potrebna?

samo prvi bre

OK. Fala.

Prvi je za klasicnu instalaciju kao sto smo napisali, drugi je instaler iz dashboarda da se ubaci u content/00000.0, treci je instaler koji se nareze na cd ubaci, play dvd i install.

Jel moze neko da postavi link za ovaj treci “F3Installer.iso”? I znaci ovde samo narezes, ubacis CD, instaliras i restart i imas ovaj novi FSD ?