Forza Motorsport - Official Trailer - Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

3 Likes

Prelepo. Drago mi je da se Maple Walley vratio. Ova staza je u Forzi 1 bila otrkiće.

Izlgeda da je Turn 10 ovog puta više slušao ljubitelje pravih simulacija i da su se okrenuli u tom pravcu više nego ka arkadno casual uticaju. Ko voli, ovo je poslastica.

1 Like
2 Likes

Jedina stvar sa forzom je što posebno motorsport je što je gameplay manje više isti već 10ak godina. Od FM4 do danas ništa se tu bitno nije promenilo.

Ja volim motorsport ali nikakva revolucija. Jedino grafika na sve rana svaki put sve više

1 Like

Pa nemas tu puno prostora za mastovitost. Ako si nesto utegao kako treba, ostaje samo grafika i fizika. Zato su i napravili horizon i tu puste masti na volju. Ja sam iskreno mislio da sam ljubitelj trkackih simulacija a ispada da nije tako. Posle horizona, apsolutno ni najmanju zelju nemam da igram motorsport. Horizon je perfekcija. Nije arkada kao nfs a nije simulacija kao motorsport i/ili Gran Turismo

1 Like

Isto razmisljamo… Još uvek volim da pripalim malo motorsport ali nije to to kao što je bilo pre Horizona, ta igra je nešto posebno.

4 Likes

Danas novi info u vezi igre

1 Like
4 Likes
1 Like

Prelepo izgleda, jedva cekam.

Uzecu deluxe upgrade par dana pred izlazak i top. Igraju mi se voznje u zadnje vreme :ok_hand:

Sretna Nova godina svima na forumu.

Da li postoji neka sansa da izadje neki update za FM u vidu grafickih poboljasanja s obzirom da je tu bas podbacila?

3 Likes

Obećali su dodati RT Global Illumination u future updates. Kada tačno će biti to se ne zna.

To je tech koji možeš vidjeti u nekim ranijim trailerima ali iz nekog razloga nije u trenutnoj verziji igre. Evo par shots.


A evo i jedan RTGI ON vs OFF shot, cisto da vidis o cemu se radi. U pitanju je tech koji simulira kako svjetlo sa jednog objekta “oboji” drugi objekat u sceni. Gore na primjeru Forze vidiš crvenu sa asfalta na Poršeu i svjetlo na desnom zidu u garaži kako se vrata otvaraju :smiley: (sorry na smaranju ako ti je ovo vec poznato)

Smatram da bi to dalo igri bas veliki visual boost jer scenes nekad znaju biti poprilično “flat”. Overall, mislim da igra izgleda odlicno, pogotvo meni na PC ali je izgledala dosta dosta bolje u trailerima. Garant ih je Xbox požurio da je izbace sto prije. Nekako mi djeluje nedovrseno, od contenta do techa.

3 Likes

Hvala :slight_smile:

Totalno druga igra. :thinking: