Forza Motorsport 5

Ako netko zna praviti igru i trailere to su onda ljudi iz Turn 10.

https://youtu.be/__6lyUbBdWM

Dali cemo to ujedno dobiti i naj F1 igru?Jer ovaj zadnji kadar u bolidu Lotusa izgleda PRE JE BE NO

Sexy nema sta.

https://youtu.be/EufX0NxQWMw

https://youtu.be/PhVe2lvbhdI

Ovo ce biti pre hebeno.Utrka protiv stiga,zahvaljujuci cloudu.Super

Jbte kako ovo brutalno izgleda.Hrpetina detalja i textura visoke rezolucije,sjene savrseno glatke,a najvise me odusevljavaju one male stvari poput reflektiranja suncevih zraka s ceste i stakala u autu kao i refleksija detalja kokpita na prednjem staklu poput instrumentne ploce i ruku vaseg vozaca.Forzasticno!

Fantasticno igra dobiva po 9 gotovo svugdje,a eurogamer i cvg 7.Kazu handling nije bas dobar i drivatar ne radi,a sci ostali kazu suprotno.Znaci dorza opet postavlja visoke standarde te postavlja tezak posao konkurenciji,a graficki kazu nesto predivno.

Edit:Evo jos jedne devetke

I sve bavedeno su cinjenice
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

I to je problem.Shvatite da ljudi nisu imali 2-3 godine da naprave igru kako oni hoce,a uostalom svi je usporedjuju s Forza4 koja je postavila jako jako visoke standarde koje usudio bih se reci nece stici nitko jos vremena.Igra je ono sto next gen-u treba:Predivna grafika,fantastican AI,Drivatar,Sustav upravljanja i samu fiziku vozila.Sto se tice recnzije s njima sam dosta zadovoljan.Ima nekih koje su urnebesne za citati sto me iznenadilo jer su to eurogamer i u jednu ruku cvg.Komentari korisnika su mi jos zesci,jer nikome nije jasno zasto 7,ali ok svatko ima svoj ukus i to je ok.Igra je odlicna i to vidim da potvrdjuju i komenati korisnika i ono sto sam sam vidio.Ovo je must buy next gen igra kao sto kazu

sve je dobro sem staza, tako kazu

Pa da mene jest to iznenadilo,ali kad pogledam uvijek je forza bila sa stazama li-la no zato su tu neke predivne nove staze.Ono sto je po meni flop je broj automobila koji je po meni malen.To je jedina moja zamjerka igri.Mislim kako su pojedini recenzenti trazili dlaku u jajetu i bili pre ostri prilikom ocjena.

Edit:Evo sto se tice metacritica vidi se da je vecina ocijena 9 i 8.8 sto je po meni nekako realna ocijena(8.8)

Gameinformer:http://www.gameinformer.com/games/forza_motorsport_5/b/xboxone/archive/2013/11/20/forza-5-game-informer-review.aspx
Jako dobro.Vidim i ovdje kako je user score 9.50.Odlicna igra nema sta.

E ovo je jako bitno

The launch of the Xbox One may seem like a fitting place to host the newest Forza game, but five titles in, the franchise itself is not a newcomer. As such, the expectations for Forza 5 are high; it needs to exhibit the new power of the system and continue the series’ ascending trajectory. By those criteria, Forza 5 succeeds on one hand and falls short on the other. This is the most fun I’ve had racing in a Forza title, and yet it’s not the most complete entry in the franchise.

Eh da su svi tako gledali

-Igra stvarno izgleda predivno. Od grafike modela auta do svega ostalog. Za ‘gameplay’ ne mogu nista reci jer je stvarno nisam odavno igrao. Ali mi je drago da XO ima vrlo dobre naslove za pocetak…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Jest zbilja dobre naslove i nudi ponesto za svakoga.
Forza Motorsport 5 Review - GameSpot
Gotovo sve poznate kuce dale igri ocijenu 9/10,a svi se slazu u jednom igra izgleda PREDIVNO,a cudi me i to sto mnogo njih kaze kako je ovo najzabavnija Forza do sada.E sada ima naravno onih kojima se to svidja a ndekima ne eurogameru sigurno ne dok se recimo eurogamer italy svidja,malo smijesno,ali jbga

Meni je smesno sto korisnici komentarisu, a velika vecina nije ni probala igru…

Manjak staza je razocaravajuc. To ce dodati putem DLCa naravno, samo ako budu cene koje najavljuju, ne pise nam se dobro. Nadam se da PD nece ispratiti takav trend sa cenama.

Pa kad vec spominjes PD(mislim da se radi o GT6 developeru) oni ce takodjer imati mikrotransakcije i to nitko nije spomenuo.No ovo nije tema za to.Sto se tice komentara jest da njih dosta nije isprobala igru nozato su je imali priliku igrati u nekoj trgovini (90% njih)To da je 7 ocijena za ovu igru definitivno NIJE.

Jesi i ti bio sa njima i igrao?

Obelezi deo moje poruke u kojoj sam pomenuo mikrotransakcije…