Forza Horizon devs Playground Games on joining Microsoft's party

https://www.mcvuk.com/business/we-want-to-become-the-best-developer-in-the-world-forza-horizon-devs-playground-games-on-joining-microsofts-party

Kao i za ostale studije, do akvizicije je došlo prirodnim putem, sa obostranim benefitima za sve uključene. Neverovatan studio, sa ogromnim talentom i brzinom izbavicanja kvalitetnih igara. Sa dva tima, mogu na svake dve godine da izbace po jednu ekskluzivu. Kladim se da će endžin upotrebljen za FH4 biti primenjen na akcioni open-world RPG koji trenutnu rade. Ako je zaista Fable reboot u pitanju, onda pred nama imamo vizuelnu poslasticu.

Za fable 4 bi unreal 4 bio najbolji…

Ali zašto bi koristili UE4 kada imaju odličan in-house open world engine koji sada ima pored dan/noć i sezonske promene? Ceo studio zna taj endžin i mogu ga bolje koristiti za sve svoje projekte, prilagođavati po potrebi. Plus, izgleda da se lepo skalira prema hardveru, od vanila X1 u 30fps do X1X/PC u 60fps.

ForzaTech je fantastican engine, samo ne znam kako ce tu fiziku primeniti na Fable…ima tu dosta da se radi…

1 Like

Meni je ovo izgledalo fantastično. U4

Ne znam U4 open world igra mislim da je mnogo za one, njihov engine su usavrsili bas za xbox. Ne mora on liciti na Forzu.