Može neki festival u Japanu, ne bih se bunio ![]()
![]()
Svi bi Japan,zamisli noć i kišu to bi bilo brutalno
Evo i ja da podelim iskustvo,igram od kad je izasla zadnjih par meseci sam brisao ubacim cetvorku lepsa mi mapa,sneg fino je,pa se onda vratim na peticu odradim one celendze i tako u krug zanimljivo je ali mi je nekako meksiko dosadan ne znam zasto ![]()
Dosadan do bola, monotona mapa sa dosta dosadnih lokacija.
eto ti nada za fiat i lanciu, bice rally fazon
Oh no ![]()
Smorili bogaoca više sa rallyjem i offroad-om.
Kad su mene uspeli da smore, stvarno šta reći… Sve trke sam prešao osim onih offroad evenata, nikako da se nakanim. Smaraju za medalju. Kada se ode u online, 90% trka su offroad i rally sa A ili B klasom vozila. Ako se zalomi da je S klasa on Road - na radiu odmah poručujemo pesmu “gde si bila kad sam bio niko”.
Baš ne znaju više šta će kad su krenuli da ponavljaju ekspanzije. Bolje Blizzard Mountain da su dali ponovo.
Edit: i još ubacili kao “suvozača” koji priča kuda da se skreće kao u WRC
Koja je poenta toga kad nam mapa bleji po default-u u donjem levom uglu
Žali Bože deluxe edicije koju sam uzeo, sreća u ovu Argentinu.
Wow. Zaboravio sam koliko je igra lepa. Posebno sa ovim novim damage i dust efektima, kao i deformacija terena.
Opet me naterali da skinem.
Brutalna igra. Toliko lepo izgleda a zabavna. Jedva cekam ovo da probam.
Izasao update, moze se skinuti, oko 19GB za XS. Dostupno veceras od 20h.
Zdravo drugari,imam problem ne mogu da kupim ovaj nov dlc (ako se tako zove) auta u igri mogu ali kad je preko prodavnice onda ne mogu da ubacim karticu,e sad da li je neko voljan da mi to kupi kao poklon a ja da mu posaljem novac ![]()
Dobar je rally. Za promenu malo.
Odlicna mapa, samo nastavak. Lepo izgleda, neki delovi su bas prelepi.
Ne svidja mi se sto mozes da biras sva kola, gubi poentu. Eno npr skok sa planine vec se uzima neko supersonicno moderno sranje da se dobiju 3 zvezdice. Bas bezveze i nepotrebno.
Mogli bi se skupimo nekad da opletemo malo, da se zezamo.