Nije poenta u tome, nego igra izgleda mrtvo, ogromna i prelepa prostranstva, kilometri puteva, a samo ja na celoj mapi.
I da, igram na SX, tako da verovatno je neki problem sa optimizacijom.
Nije poenta u tome, nego igra izgleda mrtvo, ogromna i prelepa prostranstva, kilometri puteva, a samo ja na celoj mapi.
I da, igram na SX, tako da verovatno je neki problem sa optimizacijom.
Meni je art style ok ali grafika ne tj igra ne izgleda cisto kao Halo 5
Fali joj opcija za anti-aliasing
A tema o fh5 
Igra je crossgen ali kako smo došli do ps ekskluziva i halo 5 to mi nije jasno
Šta kako, kao i u svakoj drugoj temi, papazjanija 
Kao da je tema bitna, važno da je veselo na forumu 
Hoćeš da kažeš da GoW Ragnarok i HZD FW neće izgledati nešto posebno jer izlaze i za PS4?
Ja biram gameplay 》》》》 grafika
. Sve ostalo je bonus.
Verovatno će biti lepe, ali uvek će ostati ono da su mogle i bolje, da ih ne vuče old gen unazad.
Meh, nije fora. Lik ima volan i menjač i ceo set, i stavio da mu automatski menja brzine 
@SlobeX brate kako si uspeo da pronadjes svaki moguci put u igri ? 
Prosto je @MladenVR
ja sam to u svakom Horizonu uradio, osim u 5, jer sam prestao da igiram u poslednje vreme, fali mi jos 50ak puteva.
Samo otvori mapu i fast travel ako te mrzi da vozis.
Ali ja to volim lagano s mojim omiljenim autom, koji je kilav u igri (B 700) i kruziram i cistim lagano.
Nisam znao za to
imam nekih ono kroz igru izvozenih 80%. Bas reko nema sile da pogodim sta jesam a sta nisam. Hvala za informaciju 
Ma nista, samo vidis gde je zasivljen put, negde sigurno imas gde je 1cm samo sivo, zadnjih 10-15 ces morati malo da se iscimas da nadjes ali u sustini je prosto. Samo iskljuci sve ikonice sa mape da bi bolje video gde nisi bio sa kolima.
Drugi dan sam sve odvozao nakon izlaska igre,što reče @xX8Lampard8Xx samo prati mapu i gass