Forza Horizon 5 (MT)

Momci, ajde malo dajte po gasu :rofl:

5 Likes

200 poena? :sweat_smile:

3 Likes

https://forzamotorsport.net/en-us/news/forza-horizon-5-series-2

Tek sad sam se malo više posvetio igri, jel se meni čini ili je mapa nekako prazna skroz. Nikakvog vozila, saobraćaja, pusto sve, tek po neki Drivetar prođe jednom u pet minuta.

Nije tako bilo u FH4, sećam se da je bilo svakakvih vozila po ulicama, kamiona, hečbekova, sportskih vozila…

1 Like

Da, jako siromašno, gotovo da i nema saobraćaja.
Šta je razlog ne znam.

1 Like

Razlog moze biti samo optimizacija.

1 Like

“Steta sto nema saobracaja, taman sam hteo da se zakucam u kamion dok hocu da overim speed trap jureci 370km/h” said no one ever

4 Likes

Savršena je igra, sorry.

2 Likes

Nešto su sa “pečovanjem” igre smanjili broj npc ali vjerovatno će ubrzo vratiti

1 Like

Hm nisam znao, ovo je koristan info, pitam se zasto su onda smanjili ako je ranije bilo ok.

Možda su stare konzole imale problem sa “frejmdropom” .Ja na series s nisam imao probleme.Crossgen igre su previše žrtvovane

1 Like

https://forzamotorsport.net/en-us/news/forza-horizon-5-release-notes-dec-14-2021

Multiplatform je najveće govno koje postoji!
Praviš novu igru za konzolu od 1,2 i 12 tflopsa.

3 Likes

Onaj ut5 engine showcase je pokazao snagu next gen a stara generacija usporava taj napredak

Tako je, što je najgore trajaće godinama…
Bar sada se može lakše preći na next gen u vidu Series S konzole, cena nije velika a razlika nebo i zemlja u odnosu na prošlu generaciju.
A mid gen je još više usro stvar…

Insomniac je napravio Spiderman MM i R&C samo za PS5 i te dve igre imaju čak tri moda za igranje.
Fidelity, Performance, i Performance RT.
To su i dve najlepše igre koje sam do sada igrao na “next gen” konzolama, a igrao sam u Performance RT modu.

2 Likes

Isto tako MP deo izgleda poprilicno lose…Meni je lepse izgledao H5 u verziji za Xbox One X ovo cudo izgleda isto i u 60 i 120fpsa
Kao da igra ima neki filter koji kvari teksture.
Pogotvo je primetno na monitoru.

Mešate art style i grafiku:)

Pricam o Halo.

1 Like