Momci, ajde malo dajte po gasu ![]()
Tek sad sam se malo više posvetio igri, jel se meni čini ili je mapa nekako prazna skroz. Nikakvog vozila, saobraćaja, pusto sve, tek po neki Drivetar prođe jednom u pet minuta.
Nije tako bilo u FH4, sećam se da je bilo svakakvih vozila po ulicama, kamiona, hečbekova, sportskih vozila…
Da, jako siromašno, gotovo da i nema saobraćaja.
Šta je razlog ne znam.
Razlog moze biti samo optimizacija.
“Steta sto nema saobracaja, taman sam hteo da se zakucam u kamion dok hocu da overim speed trap jureci 370km/h” said no one ever
Savršena je igra, sorry.
Nešto su sa “pečovanjem” igre smanjili broj npc ali vjerovatno će ubrzo vratiti
Hm nisam znao, ovo je koristan info, pitam se zasto su onda smanjili ako je ranije bilo ok.
Možda su stare konzole imale problem sa “frejmdropom” .Ja na series s nisam imao probleme.Crossgen igre su previše žrtvovane
Multiplatform je najveće govno koje postoji!
Praviš novu igru za konzolu od 1,2 i 12 tflopsa.
Onaj ut5 engine showcase je pokazao snagu next gen a stara generacija usporava taj napredak
Tako je, što je najgore trajaće godinama…
Bar sada se može lakše preći na next gen u vidu Series S konzole, cena nije velika a razlika nebo i zemlja u odnosu na prošlu generaciju.
A mid gen je još više usro stvar…
Insomniac je napravio Spiderman MM i R&C samo za PS5 i te dve igre imaju čak tri moda za igranje.
Fidelity, Performance, i Performance RT.
To su i dve najlepše igre koje sam do sada igrao na “next gen” konzolama, a igrao sam u Performance RT modu.
Isto tako MP deo izgleda poprilicno lose…Meni je lepse izgledao H5 u verziji za Xbox One X ovo cudo izgleda isto i u 60 i 120fpsa
Kao da igra ima neki filter koji kvari teksture.
Pogotvo je primetno na monitoru.
Mešate art style i grafiku:)
Pricam o Halo.