Forza Horizon 4

4flujUXl
jeMjv1Ql
Qk6jxI2l
BJgIUpzl
1C0exkzl

12 Likes

Mnogo mi se sviđaju ovi screenovi, podsećaju na Need for Speed. :slight_smile:

4 Likes

Auuuuuuuu, ovo kao underground… :smiley: To je to, uzimam xbox da odigram sve forze koje sam propustio, ne vredi. :smiley:

6 Likes

Evo prodajem ja :slight_smile: xbox sa svim forzama…baci pogled na oglas ovde.

3 Likes

Prelepo!!

Ovo je samo koncpet art. Šuška se da su ovo možda radili kao predlog za Forza Horizon 2 jer je korišten Forza logo iz 360 vremena, ne iz Xbox One ere.

Ja sam mislio da je sada sigurno Japan. Pominje se i Velika Britanija, mada i da bude u Malom Mokrom Lugu desavanja bice opasna igra.

2 Likes

Ako je UK, onda opet vozimo pogrešnom stranom puta! :smile:

Ali i ako bude Japan :smile:.

what, i tamo se vozi levom stranom?

Da, kao i u Indiji, tu ce biti Forza Horizon 6 kad smo se vec navikli :slight_smile:.

I Hong Kong :smiley: Čak i posle vraćanja i pripajanja Kini :smiley: Imaju oni dosta lokacija za vožnju na pogrešnoj strani :smiley:

F&F Tokyo Drift nas tome naucio :smiley:

Iskreno, mislim da UK nije najpametniji izbor za lokaciju ove igre. Nekako tamo nema bog zna sta toliko da se vidi i igra bi delovala malo dosadno i mrtvo. Ne mislim ja nista lose za tu zemlju, ali tamo nikako ne bih imao utisak da sam na nekom Horizon festivalu ili sl. Japan mi je ok zbog nocnog zivota, nocnih svetala po gradu i sve to sto je Forzi tacno falilo jer su oni nekako vise landscape orijentisani. Ali na kraju ce da bude neka skroz treca lokacija. :smile: Zao mi je samo za ove slike ako nisu to - to.

ipak je fake. mislim, nije fake, ali nije ni za novi FH. @robotnjik bio u pravu za logo

evo detaljne analize

1 Like