Evo ovako, prvo izvinjavam se na duplom postu, ali zbog duzine posta i par slika mislim da je donekle opravdano.
Moji prvi generalni utisci o 4xAA + High Poly modu su ok, nije nesto preterano u smislu da je sve 4xAA i da su sva kola high polly ( samo da naznacim ), e sada mislio sam da su nalepnice i koje kakvi decalovi malo bolji zato sto iz dosta blizih uglova ivice su lako krzave i bas su testera ( taj deo nije nimalo taknut, radio sam poredjenje ). Sto se tice spoljasnje kamere ima manjih promena najvise kod ivica hauba, gepeka, bumpera i svetla sa strane ( postoji frame drop, ne velik ali osetljiv i to samo kada se renderuje vise automobila ( vise od 4 ili 5 u tom kadru ). E sada najveca promena je u split screen modu, i to na bolje.
Detalji vozila su dosta visi kada se koristi udaljena kamera, zadnja svetla, i enterijer je detaljniji, nalepnice tu i tamo su za malo ostrije skoro pa kao u single player-u, ali postoji caka. Postoji problem sa senkama na kolima jako je neobicna: senke od retrovizora i spoiler-a na oba bolida su udaljeni u levo ili u desno od senke gde trebaju da budu ( mada frejmovi ne opadaju probao sam sa dodatna 2 AI protivnika sa oba igraca sa udaljenim kamerama ).
Photo mod je identican tako da i to ostaje isto bez ikakve promene.
Postavicu ss-ove sutra, vec je 5:53 : D