Formatiranje usb flash-a

Treba mi pomoc oko formatiranja usb Flash-a . Kupio sam usb flash Transcend JetFlash od 16 GB ubacio u xbox i formatirao ga u Fat 32 .Zatim sam ga ubacio u racunar kad sam pogledao ispisao je da ima samo 352 KB slobodnog mesta od 15 GB , otvorim da vidim sta ima na njemu i ne pokazuje nikakak padatak kao da jer prazan . Onda sam ga formatirao na racunaru u FAT 32 ubacio u xbox i on je ponovo trazio da ga formatiram i tako 3 puta i uvek isto . Dali neko zna gde sam pogresio ?

Ako hoces da prebacujes TU i Demo-e recimo u USB sa PC-a, koristi Horizon, box priprema flash za rad na njemu

Pa jel ti pise da imas 14-15GB slobodnog mesta kada ga ubacis u Xbox??

P.S. To je **normalno **tako da ti na PC-u pokaze da je pun, bitno da ti pokazuje prazan prostor kada ga ubacis u Xbox-u.

xbox koristi XFAT format i kad formatiras na njemu mozes samo na xbox-u da koristis, ako ces nesto da ubacujes na njega za xbox, uzmi MODIO ili HORIZON program pa ubacuj, drugacije komp nece ga videti u fullu

Ako ti je xbox360 formatirao on je napravio svoj format na fat32 particiji zato ti pokazuje da je zauzeto. Horizont ce ti iscitati i videces freespace takodje xbox 360 ce ti pokazati.
U windows show hidden files i videce folder xbox360. Nista sto bi trebalo da te brine.

Sent from my IRC using Twitter

Hvala svima na brzom odgovoru !:ju::ruk:

Rjeseno, lock