Citava poenta je da to toga nikada nije trebalo/smelo ni da dodje. Sto bi znacilo da su stvari bile prikrivene iza kulisa?
Dap, iskreno sav rasizam, seksisam, homofobija, fetfobija i transfobija jeste isplivala trenutka kad sam ja dosao, jer sam generalno osoba koja voli da prica o socijalnim temama i konstruktima istih. Ne krivim nikog sto je takav kakav jeste i uvek jesam za konstruktivnu i dobro argumentovanu raspravu u sferi gejminga i drustva, ali zasto se ne bih pozvao na administratora kada neko vec mesecima krsi pravila foruma?
Smesna mi je malo ta hijerarhija.
Zar novi clanovi nisu pozeljni?
Ovo je forum? Svako moze da se ubaci u pricu i pridoda (ili ne)?
Pa ako tražiš ovakve stvari, naćićeš ih gde god… Mi se ne obaziremo mnogo zato ni ne pridajemo značaju jer nas ne pogađa i nebitno je. Ako tražim uvredu u svakom postu, onda bolje da ugasim net i da ne izlazim iz kuće. Ništa ovde pisano nije toliko duboko da bi sad analizirali svaki post i tražili uvrede da čekiramo.
Nope, nego svi smo već toliko dugo ovde da znamo šta možemo da očekujemo od drugih članova. Znamo kakav realizam u prozi bez cenzure možemo da dobijemo od Mareta, znamo ko voli vanzemaljce i fura basket u kraju, znamo ko fura Alfu i Motorolu combo, znamo ko je najveći Hard gejmer ovde, znamo ko voli i mrzi Halo najviše na svetu, znamo ko kupuje pay to win skinove u CoD (hehe ), znamo ko je tajni član apple divizije, znamo ko piše ćirilicom, znamo ko voli Hot Wheels malo manje od mene, znamo šta da očekujemo od Padavana kad su mu oni dani u mesecu pa baca hejt na sve zelene i kupuje ipad pro da čita knjige (he he ), znamo na šta će mini samuraj da skoči, znamo ko ima svako parče najnovije tehnike ikad i najjači komp na forumu koji komšijama izbija sklopke, znamo sprdnje koje prosipaju Mlađa virtual rijality i Đomla haker, znamo kome Robotnjik deli ćuške, znamo da su Lesa i Eufrates plavi u krvi (he he ), imamo jedino dva normalna člana na celom forumu, a to su “SajberPot” i Noodle. Znamo šta će ko da napiše u gomili situacija tako da ne obraćamo pažnju, sve je zezanje. Znamo i koliko ja kenjam, al sve je zezanje i očekivano jer se “znamo”. Ti si nov pa ti je sve ovo možda čudno ali mi to uglavnom ne doživljavamo toliko lično. Ima dosta novih članova koji su se uklopili, ima dosta članova koji su manje aktivni ili nisu više uopšte… Uglavnom, znamo se. (Ps, ako sam nekog izostavio ili ne može da se pronađe, nek se javi administraciji ili u inbox )
OK, svi spustite loptu, treba da zapamtimo da je ok kritikovati nečije mišljenje/stav ali nije ok napadati osobu. Takođe ovo stari članovi vs novi je bezveze, ne treba nam to, pa se posle pitamo gde su novi glasovi na forumu kad se neko ne oseća dobrodošlim.
Ima nas dosta različitih ovde, dosta njih ne piše ništa ali čitaju, dosta samo posećuje a nije ni registrovano na sajtu. Takođe forum je javan, što znači da ne može sve što se misli da se može i napisati. Ovo je najveći problem da ljudi koji se najviše zalažu za slobodu govora baš i ne razumeju šta to znači.
Moderacija je ovde podosta opuštena jer je nekad dobro za konverzaciju imati tu slobodu da se neke stvari bolje objasne, ALI to ne znači da se neko može tek tako vređati i omalažavati.
@robotnjik
Da, nije sala. Ima neka cudna svojstva zato ih ispituju. Nema bolesti, nema nikakvih problema. Pokusavaju naucnici da sintesizuju. A kraba je starija od dinosaurusa.
Svi se toliko sprdamo na tu temu. Bice fazon kada nas stvarno zabode tako nesto.
Ahaha. Bice ovako. Pre nego sto budem skocio sa zgrqde da ne postanem zombi seticu se lika u US koga sam upoznao i koji se stvarno spremao za zombi apokalipsu i imao svoj “zombi-kombi” koga je spremio za prezivljavanje.