Брате мој, немој да глумиш моралну громаду или нежног лептирића који поштује све прописе и који никад није опсовао у животу.
Зашто би ико имао потребу да репортује/флегује нечији коментар (у 99.100% случајева неће поставити нешто неприкладно)? У последњих пар година све више и више пахуљица се ствара, не знам само зашто.
Snowflake ili ‘pahuljica’ se uglavnom koristi za suprotni tabor
Bukvalno do dana današnjeg nisam znao ni gde je ta opcija niti mi je palo na pamet za ovih 13 godina da nekog flagujem Linkove Lare Croft sa upitnim moralima nismo imali koliko se sećam (ili sam opet propustio i to!)
Koliko znam ima ovde na forumu neki achievement(badge) , za prvi flag , pa je možda neko u Pokemon fazonu da skupi sve
Takodje, nikada nikog ni flag ni report i block
A mene malo malo neko potkaci. @robotnjik me dva puta banovao , @euphrates i @padawan mi lupaju flagove, a ovaj @kiboli98 mi sve vise vuce da ce poceti da potkacinje.
A ja dusa od coveka pa 6 god se druzim sa vama. Sve te silne banove sam preziveo a i dalje sam sa vama. Eeeee aj da mi neko nesto kaze posle
Jel ovo nekakav national flag day, gde je obicaj da se okupimo, prisecamo dogadjaja vezano za prvi flag i izrazavamo osecanja u vezi flagovanja?
Ako jeste, nedostaju nam pivo, pljeskavice i oskudno odevene bartenderke u skladu sa tradicijom
A ako nije, predlazem da se vratimo Playstation-u. Znam da vam je malo dosadno i da vec danima nije bila vest o Playstation Pro-u, ali neko ce vec nesto da iskopa.
Vratićeš se jači nego ikad, neće biti te zastavice koju će moći da udenu u tebe
Eh :)))
Flegovanje služi da se prijavi kad se član ne ponaša u skladu sa pravilima foruma a ne da prijavljuje po svom nahođenju ono što se njemu lično ne sviđa.
Nije nešto super korisno na ovom forumu jer nema previše aktivnih članova pa je lakše ispratiti. Ali zamisli forum sa 100 000 aktivnih članova, brdi aktivnih tema i postova svaki dan. Ne moguće je da admin i modovi sve isprate, pa je korisna opcija gdje članovi mogu da pomognu.
Znam sta to znaci u teoriji. U praksi se to zove drukara ili ja…a
Ja mislio tema o danu zastave a to bilo neki dan
Za neke stvari treba biti drukara. Npr. postovanje spojlera je mislim na svakom forumu zabranjeno, zamisli izađe neka nova igra i li 'ladno počne da spojluje svima igru. Ili neki drugi oblik neprihvatljivog ponašanja.
Što veći forum, automatski je veća šansa da če biti kretena nekih.
Ja sam to riješio bez tužakanja sa opcijom ignore user.
Malo je čudno s vremena na vrijeme vidjeti neke ljude kako se raspravljaju sami sa sobom ali ko sam ja da sudim…
Dobili smo zasebnu temu…? Meh, nije više zanimljivo. Zastavice out Nego, šta kažete, Ps5 i Ps5 Pro m…?
I da spojluje ako sam vec slucajno video i sta… kao vau idem da ga tuzim mami i tati…
Pokvario mi ne neko moju kulu od peska…
Kme, kmeee…
Mozda je do mene ali gde ste bre vi deco rasli…
(Ne mislim na tebe licno nego generalno)
Mora da su vecinu svi useravali od batina u kraju ovakvim stavovima
Mislim da potpuno fulaš poentu flegovanja posta. Nije stvar u tome da ga ti tužakaš zato što si se nešto uvrijedio nego da se spoiler post ukloni kako ne bi pokvario i drugima.
Da, kao brinemo svi za opste dobro… ono mir u svetu itd…
To mi je tek smesno.
Opet kazem, mozda je do mene. Ali sve je to ja…nje lvl PRO.
Gledas svoja posla, zezas se i cao. Nista ovo nije ozbiljno sve je sprdnja.
Ja jos ne mogu da shvatim zasto ljudi tako ozbiljno shvataju net i virtuelni zivot.
Ja to vidim kao nedostatak pravog zivota.
Pazi, ja nisam nikad u životu prijavio nečiji post samo mi je jasno zašto postoji. A mod sam u jednoj grupi na fb, u dobro znam da neki zloupotrebljavaju i prijavljuju gluposti. I dalje vidim da opcija ima dobru svrhu ako se normalno koristi.
Pa jasno je meni da ima i cemu sluzi. Samo meni sve to ne ide u glavu.
A to sto si mod na FB svaka cast
Ja to ne bih radio za platu.
Zato sto je toliko ljudi oduzelo zivote zbog sajber-nasilja, vrlo je bitno da ne koristimo jezik mrznje i nemamo okorele stavove koji mogu, na bilo koji nacin, da povrede druge. Zasto mislis da postoje inicijative o zastiti mladih na netu? (otac si, kako kazes)
Stavovi koje propagiras su po prirodi vrlo uvredljivi. Flagovanje je najmanja stvar koja bi trebalo da postoji. Mnogo vecim stvarima i kulturnijim stavovima bi trebalo da ucimo mlade.