Fiuman - Youtube sadržaj i Twitch streaming

Pozdrav! Iako sam vas, nadam se, do sada zabavljao svojim video sadržajima putem Riverstone.tv kanala, oddanas ta stranica i ime više neće postojati. Naime zbog nekih planskih promjena no ponajviše činjenice da se je do sada ime zbunjivalo ljude te me se svrstavalo u tim River City eSports, prelazim na potpuno samostalne social stranice na kojima se vodim jednostavno pod mojim nickname-om Fiuman. Prvi sadržaji stižu danas navečer, pa bacite pokoji lajk. Hvala.
Inhalt nicht gefunden

Twitch kanal ostaje http://www.twitch.tv/f1uman

Youtube kanal u izradi: https://www.youtube.com/channel/UCBAxMKrozSap-aUkCeFRClg

Dosta brzo došlo tih 25 lajkova, pa je sad i Facebook sa normalnim linkom. :slight_smile: http://www.facebook.com/f1uman

Nemam pojma ivo zasto si tvog psa slikao kako pije pivo tuzice te udruzenje za zastitu zivotinja… :muscle:

A??? sta ovaj na slici koji lici na mene? :smiley:

:smiley: :smiley: :smiley:

Majka mu stara moram uzeti neku pozajmicu da kupim division

Svako ko je rizikovao sa ovom igrom i odradio preorder se sada ne skida sa igre. Teško će neki TPS MMO skorije prevazići The Division. Imam 13h u igri i sve mi je bolja i bolja i svaku sledeću sesiju jedva čekam.

Igra je jako zarazna, a na sve višim levelima daje sve veći osjećaj zadovoljstva kada se odrade misije!

Potpisujem.

Zato dođite svi samnom čistit New York, da uhvatimo po levelu ove demone kao što je Wahad, i pobijemo ih svih u Dark Zoneu! :smiley:

Ekiiiiiipa!!!
Kao što (ne)znate, prebacio sma se aktivno sa Youtubea u Streaming u potpunosti… I iako se uvelike sadržaj vrti oko Blizzard igara na PC platformi, polako se širi sadržaj za Xbox konzolu. Uz uspješnu suradnju sa Gamer.hr portalom počele su pristizati razno razne nagrade, pa tako i jedan key za Halo Master Chief Collection. Sutra se streama nakon dužeg vremena Halo 5 (naravno, pozivam suigrače od 20h na napucavanje :slight_smile: ), a ujedno i dajem taj key nekom od vas, pa ukoliko netko želi, nek navrati. Također, danas igram i novi Carmageddon koji je stigao jučer u moje ruke, također za Xbox konzolu, pa da vidimo kako je ponovno gaziti nevine ljude! :slight_smile: http://www.twitch.tv/fiumanwow.

1 Like

[quote=“Fiuman, post:19, topic:10469, full:true”]
Uz uspješnu suradnju sa Gamer.hr portalom počele su pristizati razno razne nagrade,
[/quote]A i zasluzio si :wink: .