I još nešto da raščistimo, svaki trailer za fifu izgleda kao najobičnije *****. In game je sve to mnogo bolje.
Jao ljudi, danas je izašla prva vest vi već brujite o tome kako ništa novo nisu ubacili.
Jel vi imate neku kristalnu kuglu, gledate u pasulj, koju magiju koristite leba vam?
To da, tu se slazem. Rekoh da neprirodno sada sve izgleda, ali moguce je da in game bude drugacije.
Istoriju
Da da, pa kazem, nije FIFA (a ni bilo koja sportska igra) materijal za trailere. Ne vidi se gameplay, vide se uglavnom lica igraca u krupnom planu a to bas zna da rezultira nekim neprirodnim pokretima. A znamo da je u takvim igrama akcenat upravo na gameplayu, tako da je ovo ostalo manje vise nebitno.
Pozdravljam ovo. Toliko ima igara koje imaju modove koje niko nije pipnuo sto ne bi i fifa. Opet ne kazem da nece dobro proci, ali cak i ako ne prodje who cares. Sa ovim samo mogu da dobiju publiku, da je odbiju, tesko.
Jos u madden-a da ubace lingerie ligu i eto mene nazad
Po meni i nije lose ovo za zena , sta ja znam neko osvezenje i lepo dodje a i nije lose kontrolisati ceo tim onako lepuskastih devojaka
Meni ovo ne smeta jer necu ni igrati sa zenama,ali ako je ovo glavna stvar koja ce da oplemeni FIFU 16 onda kukala im majka…
Znači biće kao i u stvarnosti