First New Feature For FIFA 16 Arrives Tomorrow

I još nešto da raščistimo, svaki trailer za fifu izgleda kao najobičnije *****. In game je sve to mnogo bolje.

Jao ljudi, danas je izašla prva vest vi već brujite o tome kako ništa novo nisu ubacili.

Jel vi imate neku kristalnu kuglu, gledate u pasulj, koju magiju koristite leba vam?

To da, tu se slazem. Rekoh da neprirodno sada sve izgleda, ali moguce je da in game bude drugacije.

Istoriju :smiley:

Da da, pa kazem, nije FIFA (a ni bilo koja sportska igra) materijal za trailere. Ne vidi se gameplay, vide se uglavnom lica igraca u krupnom planu a to bas zna da rezultira nekim neprirodnim pokretima. A znamo da je u takvim igrama akcenat upravo na gameplayu, tako da je ovo ostalo manje vise nebitno.

Pozdravljam ovo. Toliko ima igara koje imaju modove koje niko nije pipnuo sto ne bi i fifa. Opet ne kazem da nece dobro proci, ali cak i ako ne prodje who cares. Sa ovim samo mogu da dobiju publiku, da je odbiju, tesko.

Jos u madden-a da ubace lingerie ligu i eto mene nazad :smiley:

Po meni i nije lose ovo za zena , sta ja znam neko osvezenje i lepo dodje a i nije lose kontrolisati ceo tim onako lepuskastih devojaka :smiley:

Meni ovo ne smeta jer necu ni igrati sa zenama,ali ako je ovo glavna stvar koja ce da oplemeni FIFU 16 onda kukala im majka…

Znači biće kao i u stvarnosti :smiley: