Final Fantasy XVI Pax East 2023 Panel!

https://twitter.com/benjisales/status/1671521471842140161?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg

3 Likes

Demo mi nije ostavio ovakav utisak, mada mi se borba svidela, grafika onako, last gen i loš fps u performance modu…
Ali ok, drago mi je ako je igra dobra, igra mi se.

Znao sam. Trk po guesta na razmeni.

1 Like

Eh djoka

Baci neke utiske, baš me zanima jel se popravio fps u performance…

1 Like

Kako je ovo izašlo u 16 dijelova, nikad u svojih 35 godina nisam čuo ni od jednog gejmera “e znaš koji je serijal super” ili “znaš koju igru moraš odigrati” - Final Fantasy.

O čemu se radi ovdje?

Čak i Call of Duty ima manje nastavaka i stabilnu bazu simpova.

4 Likes

Ne krećeš se po rpg grupama očito. Svršavaju svi na Final Fantasy samo što ovi što su old school ne priznaju ove nove što su akcijske igre nego mora biti FF turn based i onda se redovno posvađaju i bude 300 komentara. To je scenario koji sam vidio nebrojeno puta. :roll_eyes:

1 Like

Golo govno od igre da ti ja kazem. Pao sam pod uticaj okoline i probao sam prosle godine FF7 Remake intergrade. Uzas!

Ja imam utisak da danas ili svi daju 9/10 ili ako je igra ok 7-8 i to je to.
Ako ima lose performance/bagovita to je 4/5, ne znam vise poentu pcena 1-10

Ne kazem da ce ti se ostali svideti, ali FF7 Remake je specijalno los. Razne FFove sam odigrao tokom godina, od originalne sedmice naovamo, nijedan nije bio toliko uzasan ko Remake.

Ako nista drugo, sesnaestica je prelepa i koristi full real-time borbeni sistem, za razliku od one nakaradne sklopocije sto su izmislili za FF7R.

Haha, meni je bas super legla sedmica.

Bas sam razmisljao da mi FF7 Remake bude prvi FF da odigram, posto ga dele sakom i kapom trenutno. Ali onda cu skip i odigrati 16-ku kasnije.

Uh procitao sam review danas. Deluje kao opako dobra igra sa fantasticnom pricom velicine GoT-a. Navodno radnja igre je smestena u par decenija, nije vesela druzina krenula da spasi svet za vikend. I vidim da hvale na sva usta active time lore, gde u svakom trenutku usred cutscene-a mozes da vidis neki lore sazetak za doticni, bilo da su to likovi sa kojima pricas, ili objasnjenje neke lokacije koja se pominje u dijalogu itd. IGN trtomudi na sva usta kako bi taj feat trebalo da postane standard u svim story heavy igrama.

2 Likes

@ph1beropt Probaj makar, nemoj da si lud. :slight_smile:

Joj te japanske cg lutke, ježim se samo kad ih se setim. To ‘flertovanje’ u FF7R je bilo takav transfer blama da nisam znao gde ću sa sobom.

Zamišljam ciljnu publiku, nesretni hikikomori koji kroz ovako nešto fantaziraju o idealizovanom ženskom rodu. Ne znam, meni je to sve blago nezdravo.

Ali moram da priznam, cela deonica s oblačenjem clouda u haljinu je bila prilično tripozna i neočekivano transgresivna. Kamo sreće da je ostatak igre bio tako živahan.

Taj sam. :joy:

Tek sad sam pokrenuo i odmah se smorio. Pocinje sa nekim ratom, svadjanjem za stolom, nemas pojma sta se desava i ko su ti ljudi, o cemu pricaju i zasto su uzrujani.

Apsolutno je kriminalno sto moderne serije, filmovi i igre rade ovo.

@lesa Lose radi performance. Nedopustivo i sramotno za Sony. Neko rece da je ovo prava next gen ekskluziva, ali moram se sloziti sa tobom da grafika nije ni blizu next gen, takodje.

1 Like