I alternativni cover
Poprilično meh if you ask me.
Alternativni je katastrofa.
To je mnogo bolje. Iako mi se sviđa onaj drugi iz prvog posta, on je više za poster ili neki wallpaper nego za box art.
Toliko dugo vec gledam ove feminizirane momke da su mi se smucili, a igra jos nije ni izasla. Ne mogu da zamislim da ce prodati dovoljno primeraka da uopste pokriju troskove, a kamoli vide neki profit.
Nekako, ko da je proslo vreme za ovakve jrpg igretine. Imam utisak da sem pokojeg diehard clana ovde, malo koga uopste zanima novi FF. Mozda gresim.
Ovaj Final Fantasy ne uliva toliko poverenje zbog svega što se desilo tokom poslednje decenije:
Final Fantasy XIII trilogija, koja je mnoge razočarala, ali i dalje ima fanove
FFXIV koji je imao poprilično mali broj igrača za MMO
Sve vezano za ovu igru, od toga da je prvo najavljena kao Versus XIII pre 10 godina, do toga da je igra imala neka baš loša prikazivanja, kao na MS E3 konferenciji, gde je izgledala UŽASNO
Prelazak sa Turn Based borbe na Kingdom Hearts stil, pa sad na nešto između je neke ljude baš odbilo od igre, u toj meri da im je interesantniji spin off, World Of Final Fantasy, od mainline igre, Final Fantasy XV
Najava FF7 Remake, koji će biti iz delova i takođe biti ARPG
I dalje će se prodavati, jer i dalje ima naslov Final Fantasy, ali u kom broju ostaje da se vidi. Uz to, ako SE opet ima nerealna očekivanja, ima da bude veselo.
U zadnje vreme su se određene kompanije isticale usled problema u kojima je bio Final Fantasy. Najpre Atlus, Level 5 i Falcom.
https://twitter.com/FFXVEN/status/753266745654251520
Wow, taman pohvališ SE i oni opet zaseru