Final Fantasy XIV: A Realm Reborn diskusija

Evo moje recenzije za MMO Final Fantasy XIV. Pre svega sve pohvale robotnjiku na odlicnom aranzmanu i dizajnu same recenzije, i vodeci svetski gejming sajtovi bi ti pozavideli.

recenziju mozete procitati na http://www.xboxrepublika.com/?xbr-recenzija=final-fantasy-xiv-online-a-realm-reborn

Sigurno radi ovo sa sherovanjem akaunta,posto bih onda uzeo jos jednu kopiju pa da podelim pretplatu sa komsijom !W!

Ova recenzija je pisana dosta ranije, pa je Square Enix u medjuvremenu promenio pravila. Naime moguce je igrati sa istim likom na svim platofrmama tj sa istim accountom, ali se za svaku platformu mora kupiti igra. Sto znaci da ja imam lika lvl 50 na pc-ju, ako kupim ps4 verziju, samo se ulogujem na isti account i nastavim da igram sa istim likom na konzoli. vezanja dva accounta sa jednom pretplatom vise nije moguca.

Znam za ovo umam i na pc i na playstation igru,znaci ne moze vise da se deli pretplata…

FF XIV na steamu samo 13.39 eura. akcija traje do 30.juna

Na Stimu ima i CE verzija koja je 10e skuplja. Koja je razlika i koju uzeti?

Dobices mounta i peta. Mount je fat chocobo i stvarno je simpatican. E sad dal vredi 10€…

Btw ja igram na Cerberus serveru i ime mi je Carcosa Cohle (pogadjajte odakle mi inspiracija) pa ako kupis javi da igramo zajedno :slight_smile:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Vec imam za PS4, pa cemo se cuti za igranje, samo kad budem imao malo vremena.
A ovo za PC merkam jer je na popustu, a i citam da brze radi nego na Soniju, i da malo lepse izgleda.
Znaci, ako sam dobro shvatio, ako napravim nalog i krenem igru sa PS4, posle mogu da nastavim sa PC verzijom preko istog naloga? I obrnuto. :emoticon-0100-smile

I tako, ako neko igra preko obe platforme, mozda bi mogao malo da nam opise razliku, i sta smatra da je bolje.

Da mozes da ih linkujes i onda igras ili na konzoli ili na pc,ne moze u isto vreme da se loguje na jednom akauntu.Pa nema neke vece razlike izmedu ps4 i pc verzije,jedino je za ps3 malo osakacena po pitanju grafike,ne iscrtava cak ni sve plejere u arei.Meni licno prija vise da igram na playstationu ,velicina tv-a a i odlicno su uradili kontrole na joypad…

evo trailera za patch 2.3, sreca sreca rados’ :slight_smile:

Lol ,tebi se bas toliko dopada ova igra :party:

Posle wowa najbolji mmo koji sam igrao :slight_smile: