evo ovako.imam problem sa “DLCovima” za igru Final Fantasy XIII-2.ja prebacim dlcove gde treba i xbox ih vidi sve lepo.ali kad udjem u igru,u igru uopste nemam opciju outfits (ti dlcovi su druga odela)sad me to jako cudi sto ja uopste nemam ni opciju outfits.negde sam procitao da treba System Update za igru ali ni to nemam. help?
Ako imas prikacen net, Y na omot igre i manage title updates
nemam.ima TU u vidu tih dlcova pa tako da se instal kako si ti napisao ali mi je trazio net
net mora da ti bude povezan preko lan kabla, u fsd udjes na Xbox 360 games stanes na igru koju hoces pa Y pa manage title updates pa onda Y za download onda cekas da skine (stisnes desni analogni da otvori bar gore i dole gde se vidi sta skida i brzina skidanja) kad skine stisnes A na poslednju verziju TU-a koja postoji
kod vecine igara da bi DLC radio moras da imas poslednji TU
hvala :).a sta je tacno TU?mislim to je update za samo jednu igru ili se jedan TU koristi za sve igre tj dlc za igre.ja sam skinuo TU 3 neki…
Title Update, svaku igru ima svoj TU
TU = Patch za igru
ade da pitam jos jedno pitanje pa moze lock…da li da obrisem ove ubacene dlcove ili da ih izbrisem pa onda prebacim TU i instaliram tj skinem…
samo skini tu dlceve ne moras da diras iz pocetka dovoljno je samo skinuti tu koji ce omoguciti taj dlc kao sto sam vec i rekao…
Hvala svima
Ne trebas nista brisati, nadji odgovarajuci TU ili naj bolje ubaci ih sve za tu igru, i Box ce ti sam naci odgovarajuci TU koji treba.
Znaci moze lock!