Kako bi legao Old Republic kada bi snimili au .
Jel zna neko neki sajt odakle je moguce skinuti HDR filmove, nije neophodno da je 4k, ja uglavnom skidam sa pirate baya ali nigde nije naznaceno kakav je file osim sto pise br rip?
1337x nije los. Ne znam da li su bas HDR, ali meni je dobar
Pogledaj i RARBG, Zooqle, YTS.
Rutracker tacka org
Jeste na ruskom, ali lagano se snadješ. Zato ima gomila svega i svačega. HD i UHD filmova, serija, uz igre za sve platforme.
Pogledah Star Wars Rise of Skywalker.
Uh, bas sklepano. Vidi se da su mjenjali pravac od Rian Johnsonove zaostavstine u SW univerzumu, ali to definitivno nije najlosiji dio filma.
Najgori je writing i dijalozi koji su ocito vrlo brzo sklepani da bi susreli rok za izlazak filma, a vremena je naravno bilo veoma malo zbog ogormne postprodukcije.
Patetike ima na sve strane, dogadjaji u filmu su ponekad potpuno besmisleni, “obrta” milion. Obrte sam stavio pod navodnike posto svaki plot twist zgaze par scena kasnije.
Sve u svemu, Rian zakuvao, JJ dokrajcio.
Ovaj JJ je nešto najgore ato se desilo Starwars-u i ujedno i StarTrek-u…covek plagijator neviđeni
I ja to mislim isto ali ga postujem ga rezisera puno, imao je gro dobrih filmova, izgleda da se “najeo” odnosno iscpela ga masinerija…
Kada pogledam spisak filmova koje je covek radi shvarim da bolje nije ni moglo.
Od svega sa spiska jedino necemu vredi dobri duh Casper
Moja greska, kada se kuca sta je covek radio izbacuje i Casper. Ma da sada gledam tu covek nije radio nista!
Znaci definitivno nema ni jedan film da vredi cemu sto se mene tice!
E pazite, ceo video je urnebesan ali je sto bi vi mladi rekli spojler.
Isprica ceo film. Odnosno kraj filma.
Meni ne smeta ali neko moze opasno da se smori.
Ima ljudi da se loze na to da ne znaju niposto sta se desava.
Vidim dizu ga svi u nebesa i hvale i na skoro svakom mestu se pominje kao jedan od najboljih filmova godine al ja kad vidim azija-koreja imam neke predrasude kao i neki drugi i nema leba da se nakanim da pogledam, medjutim veceras sam naterao sebe i ljudi moji ovaj film je genijalan. Kakav emotional rollercoaster ovo je stvarno nevernovatno. Bio sam ubedjen da je neko sranje koje iz nekog razloga svi hvale medjutim slazem se sa svim pozitivnim stvarima recenim o filmu. Ogromna preporuka od mene. Definitivno u top 5 sto se tice ove godine po meni. Izgleda da ipak nije bas uvek sve najbolje u holivudu
Gledao pre neko veče crtani Klaus. Oduševio sam se, od animacija do priče, ma sve… Dugo nisam video 2d animirani crtani film, danas izlaze samo oni “kompjuterski” animirani 3d filmovi. Posle toga sam ga odgledao još 3 puta u roku od dva dana Baš je za ovo doba godine, Božić i sl i nema šanse da nekog ostavi ravnodušnim tako da ko nije gledao, ne topla preporuka nego obavezno odgledati pogotovo što je radio mali tim ljudi pa je Netflix otkupio kasnije ako se ne varam. U svakom slučaju 10ka od mene
Haha, isto…
Nije los Klaus, i mi gledali za novaka
Sada sam pogledao u bioskopu poslednji SW.
Drago mi je sto sam bio. Mozda nije to ono sto smo navikli ili ocekivali itd.
Ali svakako najbolji SW od kada su ga preuzeli od Lukasa.
Kraj bas onakav kakav treba da bude jedna bajka. Tu su ostali dosledni originalu.
Vredi videti. Nadam se da ce neki novi SW filmovi krenuti nekim novim putem imaju barem materijala.
Ne ide uopste toliko da ih podmlade, jer im se po pokretima vidi da su stari i samim tim doslo bi do velikog disbalansa u odnosu lice - pokreti. Jesi vidio onu scenu kad De Niro ide da bije onog covjeka koji je dirao njegovu malu? Izbacio ga je iz radnje i isutirao na ulici. Lice podmladjeno a po pokretima vidis da je starac koji se jedva krece. Zamisli tek kakva bi komedija bila da su jos vise podmladjeni glumci.
Nisu oni toliki retardi da dopuste da besplatni software odradi bolji posao od njih. Uradili su sve onako kako su zamislili, drugacije ne bi islo nikako.
To se zove “prevelika ocekivanja”
Iskreno i meni se ovo sviđa više nego ovo što je uradio Netflix. Čini mi se da se i u inostranstvu polako, ali sigurno pojavljuju priučeni i oni koji se provlače kroz posao kroz razne veze, koji nekako dobijaju te poslove i ugovore i onda se pojavi jedan jedini lik koji ima znanje i volju i zakuje i pokaže kako bi to zaista trebalo da izgleda. Mislim, neko je ispod ovog posta napisao kako ne bi to bilo to, ali što ne bi - nisam malo dete, znam koliko su stari, isto kao i što znamo koliko je star Majkl Daglas, pa ga je Marvel podmladio za sve pare i to kako treba. Ovde samo ispeglana lica, a posebno DeNiru pogrešno baš ovo što najviše i štrči - njegove usne. Kao mlađi imao je izbačene usne, a sad kao star čovek ima ovu neku facu onog dekice iz animiranog filma “Up”, stalno nešto namrgođen.
A kad smo kod priučenih, gledam prevode na HBO kanalima. Ne znam života mi ko to radi i koliko se zarađuje (a iskreno sam tražio jer bih voleo nekako tu da se ubacim, da radim tu kao prevodilac), al i minimalac da se plaća ono je sramota.
Idu Avengersi, poslednji deo i Thanos izgovara rečenicu “I’m inevitable”, a carevi preveli “Ja sam neophodan”.
Idite u pi*ku materinu neophodnu