Filmovi vol. 3

Eh da, Derdevil i Paniser su super. Odlican i novi Spiderman, ali to vise nije Marvel. :confused:

2 Likes

Skinuo sinoc sve delove Resident Evil…vreme je da se obnovi gradivo :grinning:

Ko voli drame,trilere i teske filmove ima ogromnu preporuku od mene za ovaj genijalni film. Prelepi skotski predeli, odlicni glumci i gluma, zanimljive konverzacije i non stop neka teska, uznemirujuca i iscrpljujuca atmosfera. Nije ovde mnogo toga novog prikazano sto nikada niste videli pa da se odusevite odmah ali sve je nekako ubedljivo i kvalitetno uradjeno da jednostavno verujes u sve sto vidis. I na kraju kao slag na tortu kraj filma je toliko dobar i tezak da ti ostavi neki odvratan osecaj u stomaku i tera te da ozbiljno razmislis o nekim stvarima.
9/10 od mene lagano.
Jos nesto za kraj moram da kazem a to je da nikako ne gledate trailer jer je ocajan i mnogo otkriva i pokvarice vam utisak. :beer:

1 Like

Ja nikada ni ne gledam trailere… A i kad neko krene da mi prepricava film, odmah ga prekinem. Ne volim o filmu nista da znam, osim kog je zanra :slight_smile:

Gledao sam Anna po vasoj preporuci i mogu slobodno reci da film nije uopste los, na momente i odlican. Ne pamtim da sam gledao neki noviji film i da mi je drzao paznju onoliko. Ne kazem da je ovo novi Kum i sl.ali od ovih sranja sto snimaju u poslednje vreme ovo je odlicnih dva sata za zaboravljanje svih problema i da se opustis da te film vozi…

2 Likes

Pojavio se na torentima film koji baš priželjkujem da pogledam:
Yesterday.2019.1080p.BluRay.x264.DTS-NESMEURED
Film je delo Danny Boyle-a pa samim tim obećava…

2 Likes

Izasao ima dve nedelje, prevoda ni za lek.

Ja ga gledao prije dvije nedelje sa prevodom. Ne sjećam se gdje sam ga skinuo, probaj opensubtitles.

Film je ništa posebno.

Nema, aj nadji pa mi sibni gde god

Odgledao juce film Southpaw, gledao sam ga ranije ali sam skroz zaboravii sta se izdesavalo. Au bre, tezak film. To je jedini film pored Warrior-a iz tog fighting zanra od “novijih” stvari koji su tu i zbog price. Warrior - Titanic za muskarce.

Planiram da pogledam oba, ali nikako da mi dođu na metu :slightly_smiling_face:
Gledao sam Devojka od milion dolara, dobar film. Još jedan dobar od Klinta Istvuda je i Gran Torino.

Samo dobar? Meni je vrhunski!
Verujem da su ga svi i pogledali…

1 Like

Pogledao Ad Astra, kakvo remek djelo od filma. Rame uz rame sa Interstellarom. Ucinite sebi uslugu, pravac svi u bioskop i pogledajte ga, jer ovo je film stvoren za bioskop

4 Likes

Meni npr. film nije ni blizu dobar kao Interstellar. Koji sam pogledao vise puta. I ne bih ga nikome preporucio. Hteo sam iskreno i da izadjem iz bioskopa :smile:

1 Like

Ja sam gledao Interstellar 7 puta u svim mogucim varijantama, pocevsi od bioskopa pa do aviona, to ti govori sta mislim o filmu i koliko ga volim :smiley: Razumijem da se mozda nekome Ad Astra nece svidjeti ali ja sam odusevljen, vrhunski je film u svakom smislu. Space atmosfera uz onaj zvuk i soundtrack je nevjerovatna.

Interstellar mi je no1 svih vremena. Ad Astra se opasno priblizio

1 Like

Sa tim se slazem definitivno. :slight_smile:

:pray:

1 Like

Tom Holland

image

7 Likes

Kad ga vec pomenu nmg nikako da svarim da ce on igrati Drejka u uncharted filmu koji izlazi sl. godine… Nemam nista protiv njega super je kao spiderman al ne ide nikako uz Drejka. Al dobro film ce verovatno biti smece ko i svi ostali snimani po igrama.

1 Like