Ninja Kornjace su stvarno HAOS. Podseca malo na ova nova 2 spajdermena, sve je brzo, sareno, zabavno, cak je i muzika fenomenalno uklopljena. Nakon filma imas utisak kao da si bio na nekoj rejv zurci. Humor je malo detinjast, ali ne preterano.
Sve je ok, samo su glasovi nevidjeno iritantni. Zvuce kao deca, a ne kao tinejdzeri. Donatelo i Mikelandjelo pogotovu. Zasto su morali da mi upropaste tako secanje na nase iconic glumce?
Ali eto, lepa i topla prica o tome kako su ljudi, uprkos tome sto su djubrad i gamad koju treba istrebiti sa lica zemlje, ipak na kraju vredni spasavanja i sposobni da pokazu svoje dobro lice ili makar saradnju zarad zajednickog cilja samoprezivljavanja.
Smeće.
Boooring.
Pretenciozno smeće.
Ovo je bukvalno bilo pre 25 godina.
Supersmeće.
Mislio sam da su ovi ljudi genijalni ali sve nakon ovog je bio cirkus i celulozno i privatno tako da sad mislim da ih je usralo s ovim.
Zašto je isti film dva puta na listi?
Ovo treba spaliti i izbrisati sve reference iz postojanja.
Iskopajte mi oči rđavom kašikom.
Zašto je isti film tri puta na listi?
Osim Matrixa i LotR-a, ovako iz glave, na listi bi trebalo da su Fight club, Cidade de Deus, Kings’ Speech, The Green Mile, The Pianist, Whiplash, Intouchables, Green Book, Gran Torino…
Da ljudi ovako biraju vlast kao što biraju filmove najebali bismo. Oh, wait…
Probao nedavno da odgledam novi matrix, i ne ide pa ne ide. Svaki put pokrenem i izdrzim jedno 20 minuta, onda opet moram da ugasim.
Film je toliko los da ne znam odakle da krenem. Otprilike ko da si filmskim studentima dao veliki budzet i poznate glumce da sprovedu svoj prvi scenario na veliki ekran – toliko amaterski sve deluje, od kostima do akcionih scena, od humora do dijaloga, osvetljenje, editing, ma sve. Prosipaju stalno neke isprazne filozofije, kao dekonstruisu mit originalnog matriksa, a sve zvuci ko stonerska rasprava uz tri boce jeftinog vina u necijoj spavaonici. A neo i trinity deluju tako prokleto umorno.
Tuga. Oskrnavise mi svetinju (dodatno). Ne znam ocu imati snage da zavrsim.
Iskreno meni se svideo i pogledao sam ga vec par puta, ono naravno da nije nista revolucionarno kao recimo prvi deo kada se pojavio i da ne donosi nista sad preterano novo i nevidjeno dosad ali je film kao film sasvim solidan i jedan sasvim pristojan SF naslov i tako ga i treba posmatrati, kao jos jednu epizodu u Matriks serijalu i kao jos jedan solidan SF film i kao takav je dobar ali ako ocekujes ne znam ni ja sta novo i revolucionarno i da ostavi utisak kao kec kada se pojavio tamo 99-te onda ces svakako ostati razocaran (jer to je prosto nemoguce i neizvodivo).
U svakom slucaju meni je bio skroz Ok i drago mi je sto sam ga pogledao.
Pogledao sam Gran Turismo. Mnogo mi se svidja film iako je gluma malo lošija. Ipak su neki klinci novajlija pa ne treba očekivati previše. Sad mi se igra, jel ima neko na disku da proda?